123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho sijoittui Veikkausliigan neljänneksi, ja se tarkoittaa, että SJK pääsee suoraan Eurolopputurnauksen finaaliin, jossa ratkaistaan suomalaisjoukkueiden viimeinen europaikka kaudelle 2025. Kaksiosaisen finaalin ratkaiseva jälkimmäinen peli on kotiottelu, ja se pelataan 2.11. klo 14:30 OmaSp Stadionilla. Finaalien ensimmäinen osa pelataan keskiviikkona 30.10. vieraskentällä. Vastustajana finaaleissa on joku nelikosta FC Haka, VPS, FC Inter ja IF Gnistan. Liput finaalipeliin ovat tulleet myyntiin tänään, ja kausikortti oikeuttaa tietenkin sisäänpääsyyn otteluun.

OSTA LIPUT NYT TICKETMASTERISTA!

Suoraan Eurolopputurnauksen finaaliin pääsy oli tärkeää SJK:lle, joka voi nyt valmistautua täysillä kauden ehdottomasti tärkeimpään otteluun. Finaaliparin voitto tarkoittaisi sitä, että Seinäjoella pelattaisiin jälleen europelejä kesällä 2025. Europelit ovat seuralle tärkeä taloudellinen tulonlähde ja europeleissä säännöllisesti pelaaminen kuuluu SJK:n pitkän tähtäimen suunnitelmiin ja strategiaan.

Tule siis kannustamaan Kerho Eurooppaan ja juhlistamaan kulunutta kautta viimeiseen kotimatsiin! Järjestämme pelin jälkeen myös kauden päätösjuhlan, josta tiedotamme lisää myöhemmin.