123 456 7890
SJK ja laitapuolustaja Babacar Fati ovat solmineet jatkosopimuksen, joka pitää Fatin SJK:ssa kauden 2025 loppuun. Lisäksi sopimuksessa on optio kaudesta 2026. Juuri helmikuussa 24 vuotta täyttänyt Fati saapui SJK Akatemiaan kesällä 2022 portugalilaisesta Sporting Lissabonista, ja hän nousi nopeasti SJK Akatemian kantaviin voimiin nopeudellaan ja 1 vs. 1 -ohituskyvyillään. Vasemmalla laidalla yleensä viihtyvä Fati nousi jo viime kaudella SJK:n edustusjoukkueen rinkiin, ja on nyt talven aikana betonoinut paikkaansa SJK:n puolustuksen vasemmalla kaistalla. 
–On minulle erittäin tärkeä askel tehdä jatkosopimus SJK:n kanssa. Olen myös erittäin onnellinen siitä, että tämä on tulosta kovasta työstäni, mitä olen tehnyt – kaikilla osa-alueilla. Olen todella kiitollinen perheelleni sekä seuralleni, että he uskovat minuun, kommentoi Babacar Fati jatkosopimustaan.
Guinea-Bissaussa syntynyt, mutta Portugalin passin omaava Fati on saanut pelaajakasvatuksensa Portugalissa, ja hän on ennen SJK Akatemiaa pelannut Sporting Lissabonin akatemiassa 16-vuotiaasta lähtien. SJK Akatemiassa hän teki kausilla 2022 ja 2023 viisi maalia pelaamissaan 18:sta ottelussa ja antoi lisäksi kolme maalisyöttöä. Myös SJK:n edustusjoukkueessa pelejä on jo 17 ja niissä on yksi maaliin johtanut syöttö. Debyytti edustusjoukkueessa tuli heti kaudella 2022 HJK:a vastaan pelatussa vierasottelussa. 
Toivon, että pystyn tulevaisuudessakin tuomaan paljon iloa SJK-kannattajille. Haluan myös tehdä paljon maaleja ja voittaa usein, toteaa Fati vielä lopuksi. 
SJK:n valmennusjohdossa ollaan tyytyväisiä Fatin jatkosopimukseen. 
Fati on mielestämme jo nyt yksi parhaita vasemman puolustajan paikalla pelaavia pelaajia Suomessa. Hän oli sitä edellisellä kaudella Ykkösessä, mutta nyt hänellä on paikka näyttää osaamistaan entistä vahvemmin myös edustuksessa. Hänen etunaan on myös se, että hän tietää miten joukkueemme pelaa ja mitä me valmentajina haluamme. Kokemuksensa myötä hänestä on tullut koko ajan myös entistä äänekkäämpi johtaja pukukopissa, sanoo Toni Lehtinen.
Hänellä on vielä varaa kehittyä eteenpäin urallaan, mutta on hienoa, että saimme kiinnitettyä hänet pitkällä sopimuksella tänne ja siksi olemme erittäin tyytyväisiä, Lehtinen jatkaa lopuksi.

Lauantaina 30.3. klo 14.45 SJK kohtaa viimeisessä Veikkausliigakauteen valmistavassa harjoitusottelussa FC Hakan. Ottelu pelataan OmaSp Stadionilla ja siihen pääsee kaikilla SJK:n kauden 2024 kausikorteilla sekä seurakorteilla. Lippuja otteluun myydään vain ovelta (10€ ja lapset 5 €). Ottelun aikana Carlsberg Sports Bar palvelee toisessa kerroksessa.

Veikkausliigan kausi alkaa kotiottelulla lauantaina 6.4. klo 17.00 ja silloin OmaSp Stadionilla SJK saa vastaansa AC Oulun. Kausikortit ja otteluliput ovat myynnissä osoitteessa Ticketmaster.fi. Tervetuloa mukaan kaudelle 2024!