123 456 7890

SJK on tehnyt sopimuksen Lissabonin Sporting CP:n organisaatiosta ponnistavan 22-vuotiaan Babacar Fatin kanssa.

Hieman SJK Akatemian pelaajahankintojen totuttua ikää kokeneempi Fati aloittanee SJK-uransa Ykkösessä pelaavan joukkueen rosterissa, mutta kuten muidenkin pelaajien kohdalla, myös hänellä tie on auki Veikkausliigaviheriöille asti.

Hän tulee todella laadukkaan akatemiatoiminnan piiristä, ja on näyttänyt meille, että hänen tekniset kykynsä ovat kerrassaan erinomaiset. Hänen vasen jalkansa, pallonhallintakykynsä sekä esimerkiksi taito vastaanottaa pallo ja pelata ahtaissa tiloissa ovat vakuuttavia. Olemme innoissamme saadessamme hänet joukkueeseen. Olemme valmistautuneet edistämään hänen kehitystään ja auttamaan joukkuettamme menestymään tulevaisuudessa, arvioi SJK Akatemian vastuuvalmentaja Brian Page.

Portugalin ja Guinea-Bissaun kansalaisuudet omaava Fati on vasemman laidan laitapakki, ja hän voi pelata myös muissa rooleissa vasemmalla laidalla.

Fati on pelannut aiemmin Sporting CP:n juniorijoukkueissa muun muassa pääosin Portugalin pääsarjajoukkueiden juniorijoukkueista koostuvassa Liga Revelação U23 -sarjassa.

SJK toivottaa Babacar Fatin tervetulleeksi Seinäjoelle!