123 456 7890

SJK ja nuori englantilaispelaaja Arjanit Krasniqi, ovat sopineet yhdessä pelaajasopimuksen purkamisesta. Krasniqi palaa takaisin kotimaahansa Englantiin.

Itseni ja SJK:n puolesta, haluan kiittää Krasniqia tästä yhteisestä ajasta sekä toivottaa hänelle erittäin paljon onnea tulevaisuuteen, sanoo SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman.

20-vuotias keskikenttäpelaaja Krasniqi, liittyi SJK:n mukaan jo joulukuussa 2019 mutta sopimus syntyi vasta helmikuussa 2020. Englannissa syntynyt ja kasvanut Krasniqi, on edustanut juniorimaajoukkueissa isänsä kotimaata Kosovoa. SJK:ssa hän pelasi SJK Akatemian Ykkösessä pelaavassa joukkueessa, SJK U20-joukkueessa sekä talvella SJK-edustuksen mukana kahdessa Suomen Cupin karsintaottelussa. Kaikkiaan hän pelasi 6 ottelua SJK Akatemian riveissä Ykkösessä.

Minä todella nautin tästä ajasta SJK:ssa ja koko seura on ollut kuin perhe minulle. Haluankin kiittää kaikkia valmentajia ja taustajoukkoja siitä, että he ottivat minut täällä hyvin vastaan. Tämä oli minulle mahtava kokemus ja kiitän siitä kaikkia sen mahdollistaneita sekä toivotan parasta onnea tulevaisuuteen, toivottaa SJK:n nyt jättävä Arjanit Krasniqi.

SJK Akatemia kohtaa maanantaina 7.9. vierasottelussa FC KTP:n ja voit lukea lisää ottelusta SJK:n nettisivuilta. Tämän lisäksi SJK Akatemia kohtaa ensi lauantaina 12.9. klo 15:00 OmaSp Stadionilla pelattavassa Ykkösen ottelussa AC Oulun. Ottelun liput myynnissä SJK Shopissa ja Lippu.fi -kanavissa.