123 456 7890

Kerho 07 Akatemia kohtaa tänään torstaina klo 20.45 alkavassa harjoitusottelussa Närpiön Kraftin. Otteluun on ilmainen sisäänpääsy.

Kraft on ollut koko talven huimassa vireessä omassa kotihallissaan ja pelannut siellä kaikki ottelut tappioitta. Viimeksi tuon kovuuden sai tuntea nahoissaan juuri Kerho 07 Akatemia, joka hävisi 14.3. pelatussa ottelussa peräti 6-0 luvuin. Vieraskentällä Kraft on pelannut kuitenkin vasta yhden ottelun ja tuo oli pari viikkoa sitten Vaasassa, missä Kraft kohtasi FC Kiiston. Kiisto oli parempi luvuin 3-1. Kraftin joukkue on ollut kasassa jo vuoden alusta ja joukkueessa pelaa muun muassa huippulahjakkuutena muutama vuosi sitten pidetty Kim Böling ja kokenut hyökkääjä Mario Rac.

Kerho 07 Akatemia puolestaan pelasi alkutalven erinomaisesti, mutta viime aikaiset tulokset ovat olleet heikompia. Joukkue kaipaa onnistumisia kipeästi ja toivotaan niitä tulevan tänään Wallsport Areenassa.

6-0 peli Näpiössä halutaan tottakai unohtaa. Tämä on ihan eri peli ja pelaamme nyt isommalla kentällä. FC Jazzin kanssa saadaan kumppanuussuhde toimimaan jälleen uudella tasolla, sillä muutama heidän pelaaja tulee mukaan. Hienoa että saamme yhteistyön tältäkin osin eteenpäin, kommentoi Akatemian valmentaja Max Peltonen.

FC Jazzin A-juniorit Valtteri Riihimäki, Benjamin Tuovinen ja Joonas Rantala ovat tänään Akatemian mukana. Lisäksi FC Jazzissa testissä oleva Ghanalainen keskikenttäpelaaja Kobina Essien tulee mukaan.

Omista pelaajista Emil Lidman ja Antti Palomäki huilaavat edelleen, Lidman tosin kokeili pelaamista viime viikonloppuna. Tuomas Rintamäki on jo saanut treeniluvan, mutta ei vielä pelilupaa loukkaantumisen jäljiltä. Viime viikkoina vaivannut flunssa-aalto on saatu selätettyä ja mm. Niko Hietaharju tekee paluun. Edustuksesta ei mukaan tule vahvistuksia muuten kuin nuorista pelaajista.

Kerho 07 Akatemia – Närpes Kraft torstaina 2.4. klo 20.45 Wallsport Areenassa. Tervetuloa!

Kerho 07 Akatemian Aleksi Leppänen tositoimissa viime kaudella U19 joukkueen paidassa. (KUVA Pasi Palo)