123 456 7890

Seinäjoen OmaSp Stadionilla juhlitaan 90’s Superlauantaita 21.5. Päivä alkaa Veikkausliigan ottelulla SJK – IFK Mariehamn klo 17:00, jatkuu OmaSp Stadionin uudella tapahtuma-areenalla aina puoleen yöhön asti. K18-tapahtumassa lavalle nousee ottelun jälkeen DJ PartaMattina tunnettu Matti Airaksinen, Movetron ja ruotsalainen Basic Element. Liput 90’s Superlauantaihin ja yhdistelmäliput Veikkausliiga-otteluun myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa.

Superlauantait ovat osa SJK:n Veikkausliigassa pelaavan joukkueen ottelutapahtumia, mutta samalla ne toimivat itsenäisinä tapahtumina varsinaisen ottelutapahtuman jälkeen OmaSp Stadionin uudella tapahtuma-areenalla. Käytössä on koko OmaSp Stadionin laajennettuine terasseineen ja tapahtuma-areena palveluineen.

Lauantaina 21.5. pelattava Veikkausliigan ottelu SJK – IFK Mariehamn potkaistaan käyntiin OmaSp Stadionilla klo 17:00 ja Tapahtuma-areenalla tunnelmaa nostaa jo ennen ottelua DJ ja siellä on ruoka- sekä anniskelupisteitä.. Ottelutapahtuman jälkeen tapahtuma-areenan portit aukeavat klo 18:00 ja ottelu päättyy noin klo 19:00 mennessä. Voit lukea Veikkausliigan ottelusta ja ottelutapahtuman palveluista lisää otteluennakosta SJK:n sivuilta.

Ennen ottelua alue on auki kaikille ottelulipun ostaneille tai SJK:n kausikorttilaisille. Ottelun jälkeen tapahtuma-areena muuttuu K18-anniskelualueeksi ja varsinainen 90’s Superlauantai -tapahtuma alkaa. Koko päivään on saatavan yhdistelmälippuja tai lippuja vain iltatapahtumaan. Tapahtuma-areenalla on satsattu asiakkaiden viihtyvyyteen ja palveluihin. Sieltä löytyy normaalien anniskelupisteiden lisäksi viini- ja drinkkibaari, sekä useita ruokapisteitä. Lisäksi OmaSp Stadionin ravintolat kahdessa kerroksessa ja terassit palvelevat juhlaväkeä.

Tapahtuman aikataulu:

* 15:00 Lipunmyyntikoju ja portit OmaSp Stadionin Tapahtuma-Areenalle auki Veikkausliigan ottelulipun ostajille. Myös Carlsberg Sports Bar aukeaa.
* 15:30 SJK Shop ja VIP-tilat aukeaa. DJ aloittaa
* 16:00 katsomot ja niiden palvelut aukeavat.
* 17:00 Veikkausliigan ottelu SJK – IFK Mariehamn puhalletaan käyntiin
* 18:00 tapahtuma-areena aukeaa 90’s Superlauantai tapahtumaan lipun ostaneille.
* n..18:45 Veikkausliigan ottelu päättyy.
* 19:00 90’s Superlauantai tapahtuma alkaa DJ:n voimin.
* 19:30 DJ PartaMatti aloittaa oman settinsä.
* 21:00 Movetron aloittaa.
* 22:30 Basic Element aloittaa.
* n. 0:00 90’s Superlauantai päättyy.

Lipunmyynti

Lipunmyynti tapahtumaan SJK Storessa ja Lippu.fi-kanavissa. SJK Store palvelee Seinäjoen Torikeskuksessa arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15.

Lippujen hinnat:
Ottelu + iltalippu yhteensä 35 €
Pelkkä Iltalippu 20€
Iltalippu SJK:n kausikorttilaiselle 15€
VIP-lippu ottelu + ilta 140€
Pelkkä VIP-iltalippu 50€
Pelkkä VIP-osakaslippu 40€

Näiden lisäksi on myynnissä kokonaisia pöytävarauksia sekä yrityslippuja, joista voit tiedustella lisää SJK:n myyntiorganisaatiolta.

Kaikkiaan Superlauantai-tapahtumia on kesällä 2022 kolme: lauantaina 21.5. pelattavan SJK – IFK Mariehamn pelin, lauantaina 18.6. pelattavan SJK – FC Inter pelin ja lauantaina 3.9. pelattavan SJK – VPS pelin yhteydessä.

90’s Superlauantain artistit

Ruotsalaisen Peter Theleniuksen johtama, vuonna 1992 perustettu Basic Element, oli yksi 90-luvun puolivälin suosituimpia eurodance-yhtyeitä Pohjoismaissa. Bändin 90-luvun tunnetuimmat hitit ovat The Promise Man, The Ride, The Fiddle ja This Must be a Dream. Näistä The Promise Man nousi ilmestyessään Ruotsin listojen ykköseksi. Se on julkaissut kaikkiaan seitsemän albumia ja parikymmentä singleä, jotka ovat myyneet pitkälle yli miljoonan kappaleen verran. Bändi teki paluun vuonna 2005 uusimalla samalla tyyliään nykyaikaisemman housen ja dancen suuntaan ja se keikkailee edelleen aktiivisesti kokoonpanolla, johon kuuluu myös Peter Theleniuksen vaimo Linda Thelenius ja Jonas Wesslander.

Suomeksi laulava Movetron perustettiin vuonna 1994 ja se nousi suureen suosioon Suomen 90-luvun eurodance-skenessä. Bändiin kuuluu laulaja Päivi Lepistö sekä kosketinsoittajat Jukka Tanttari ja Timo Löyvä. Pohjalaisjuuria omaavan bändin suurimmat hitit ovat Romeo ja Julia sekä Ristinolla. Bändi hajosi neljännen levynsä jälkeen hetkeksi vuonna 2000, mutta se teki paluun levylistoille vuonna 2007 hitin Ei kenenkään maa -myötä. Bändi oli myös mukana Suomen Euroviisukarsinnoissa 2008 ja se on jatkanut keikkailua sekä levyttämistä edelleen. Vuonna 2020 Movetron julkaisi kolme sinkkua.

Matti Airaksinen, eli DJ PartaMatti, on tuttu YLE X-radiokanavan Parasta Ennen ohjelmasta, sekä samaa nimeä kantaneesta kiertueesta. Nykyään Airaksinen vetää Radio Novan Retroperjantai-ohjelmaa. Airaksista voikin pitää ysäribuumin yhtenä tärkeistä alullepanijoista, ja radio DJ:nä hän on tuttu jo yli 20 vuoden takaa.