123 456 7890

Elari Hautamäen tasoitusmaali toi Akatemian tasoihin, mutta FF Jaro teki vielä yhden maalin. Ykkösliigacup jatkuu vierasottelulla SalPaa vastaan 9.3. FF Jaro voittaa lohkon puhtaalla pelillä, mutta lohkokakkoselle kuuluva toinen jatkopaikka on vielä jaossa, ja sitä SJK Akatemiakin tavoittelee. Ykkösliigacupin kilpailullisiin asetelmiin voit tutustua tarkemmin Palloliiton Tulospalvelussa.

SJK Akatemia – FF Jaro 1–2 (0–1)
0–1 Björkskog A 11′
1–1 Hautamäki 71′
1–2 Kähkönen 80′

–Kokonaisuutena ihan hyvä peli. Saimme luotua painetta Jaron päätyyn ja saimme päälle mainion momentumin ja tilanteita tilanteiden perään, mutta ei saatu tehtyä maalia. Jaro taas on ollut tosi vaarallinen vastahyökkäyksissä ja silloin riittää vain yksi pieni hetki, jolloin he pääsivät rokottamaan hienolla maalilla. Pelissä näkyy selkeää kehitystä viime otteluun nähden ja meidän tulee jatkaa samalla tiellä. Eli tehdään kovasti töitä, analysoidaan pelejä ja kehitetään tekemistä, sanoo SJK Akatemian vastuuvalmentaja Arttu Aromaa.

SJK Akatemia: Kaunismäki Juho, Turunen Miro (Essel Emmanuel 62′), Karkulowski Tobias, Helle Topias, Armah Bob Nii (Hyytinen Elias 62‘), Koivisto Tuomas, Atarah Artur, Honkola Eemeli, Oksanen Gabriel, Lahdenmäki Joona (Cisse Ibrahim 46‘), Ribeiro Vinicius (Hautamäki Elari 62‘) Vaihdossa: Heinämäki Asseri, Tervaniemi Akseli