123 456 7890

Liigacup 2024 päättyi Seinäjoen Jalkapallokerhon osalta makeaan voittoon Tampereen Ilves FC:stä tuloksella 3–1. SJK ei lopulta yltänyt Liigacupissa jatkopaikkaan oikeuttavaan sijoitukseen lohkon kahden parhaan joukossa.

SJK–Ilves FC 3–1 (2–0)
1–0 Moreno 12′
2–0 Moreno 42′
3–0 Paananen 53′
3–1 Haarala 64′

OTTELUN VIDEOKOOSTE (RUUTU.FI)

Ottelun alusta asti SJK oli hyvin pelissä mukana ja onnistui melko pian myös maalinteossa. Ilves sai punaisen kortin ensimmäisellä puoliajalla, eikä SJK sen jälkeen jättänyt tamperelaisille juurikaan mahdollisuuksia. Mukavan lisän voittoon tuo se tosiseikka, että kentällä nähtiin paljon SJK Akatemiasta ponnistaneita pelaajia – ottelun lopussa heitä oli kentällä kaikkiaan yhdeksän kappaletta.

–Aloitimme hyvin. Pelasimme palloa nopeasti eteenpäin ja pystyimme murtaamaan heidän linjojaan. Olimme myös boksissa aika useasti ottelun alkupuolella. Saimme maalin ja olemme treenanneet juuri tuollaisia vapaapotkutilanteita – On mahtavaa että asioita on siirtynyt treeneistä peliin. Vastustaja sai punaisen kortin, mutta eivät he mielestäni juurikaan uhanneet meitä ennen korttiakaan. Alivoimaista vastustajaa pelaaminen voi olla joskus myös hankalaa, mutta me loimme paljon paikkoja. Hieman parempi pallokosketus, parempi syöttö tai parempi laukaus, ja olisimme saattaneet voittaa paljon isompilukuisemminkin, sanoo SJK:n päävalmentaja Toni Lehtinen.

SJK jää ansaitulle viikon mittaiselle talvilomalle, ennen kuin valmistautuminen 6.4. alkavaan Veikkausliigakauteen jatkuu.

–Olen tyytyväinen pre-seasonin kehitykseen. Tietenkään tulokset eivät ole olleet täydellisiä. Hävisimme kaksi ensimmäistä peliä Liigacupissa vaikka pelasimme hyvin. Kolmannen voitimme hyvin pelaten. Neljännessä voitto lipui käsistämme hienosta pelaamisesta huolimatta. Nyt pelasimme taas hyvin ja olen mielissäni siitä miten joukkue on parantanut. Erityisesti viimeisessä kahdessa pelissä olemme puolustaneet paljon paremmin. Ennen ansaittua taukoa oli mukava päättää pelit voittoon, jatkaa Lehtinen.

SJK pelaa maaliskuussa harjoituotteluita, joista tiedotamme myöhemmin lisää. Myös harjoitusotteluihin pääset SJK-kausikortilla.

SJK: Paunio Roope, Fati Babacar, Kelvin Pires, Moreno Ciorciari Jaime Jose (Honkola Eemeli 80′), Gasc Valentin, Väistö Oskari, Cukici Denis (Arsalo Markus 46′), Kemppainen Otto (Armah Nii Bob 62′), Hannola Pyry (Cisse Ibrahim 88′), Kaukua Tuomas (Oliver Günes 62′), Mömmö Eetu (Paananen Kasper 46′) Vaihdosssa: Riihimäki Hemmo

 

Oskari Väistö vaihdettiin viime hetkellä avauskokoonpanoon Ville Tikkasen tilalle. Väistö ei jättänyt kuvan Roope Riskille mahdollisuuksia pahantekoon.