123 456 7890

Hyvin esiintynyt, ja isäntäjoukkuetta ajoittain pinteessä pitänyt SJK Akatemia joutui taipumaan 0-1 tappioon Kokkolan Kippari-Hallissa. KPV otti pisteet kokeneen Patrick Byskatan erikoistilannemaalilla, ottelun loppupuolella. Maali syntyi sivuvaparista, kun pallo tuli SJK Akatemian takatolpalle, ja Byskata oli jäänyt vapaaksi. SJK Akatemia joutui tekemään jo pelin alussa ensimmäisen vaihdon, kun Tuomas Koivisto joutui tulemaan jalkavamman vuoksi sivuun. KPV käytännössä varmisti jatkopaikan voitolla Ykköscupissa. SJK Akatemia tarvitsee voiton päätöskierroksella. SJK Akatemia kohtaa seuraavaksi Ykköscupissa Toni Lehtisen valmentama JJK. Ottelu pelataan Wallsport Areenalla sunnuntaina 19.2. klo 13:15. Sisään pääsee SJK Akatemian kauden 2023 kausikorteilla ja lippuja myydään myös ovelta.

KPV – SJK Akatemia 1-0 (0-0)
1-0 79 min Patrick Byskata

Joudumme lähtemään Kokkolasta tyhjin käsin. Mielestäni tasapeli olisi ollut reilu tulos tästä pelistä. Mutta heille kaikki kunnia siitä, että he käyttivät heidän paikkansa erikoistilanteesta, sanoi SJK Akatemian valmentaja Brian Page ottelun jälkeen.

Me taistelimme kovaa ja teimme kovasti töitä. Ja mielestäni meidän pelin taso oli sillä korkeudella, minkä olisi pitänyt riittää tänään. Varsinkin toisella puoliajalla aloimme pelaamaan kuten halusimme. Ja mielestäni varsinkin sillä jaksolla me loimme enemmän tilanteita.

Tästä opitaan. Jatkamme työn tekoa niiden asioiden kohdalla, missä meillä tänään oli parannettavaa. Me pystymme parempaan, ja tästä jatketaan kohti seuraavaa ottelua, päätti Page.

SJK Akatemia: Otto Huuhtanen MV, Kaarlo Rintamäki (63’ Mykhailo Kozhusko), Tuomas Koivisto (14’ Oskari Väistö), Noa Lehtonen, Deni Silverio, Denis Cukici, Elias Machaal, Adam Mekki (86’ Elias Hyytinen), Oliver Günes (63’ Eemeli Honkola), Weslen Júnior ja Aleksi Heino (86’ Emie Olsen).