123 456 7890

SJK Akatemia kohtasi perjantaina 27.9. Ykkösliigan viimeisellä sijalla majailevan MP:n eli Mikkelin Palloilijat. SJK Akatemia vaikutti pitkään ottavan pelistä voiton, mutta se päästi MP:n käyttämään tilanteensa hyödykseen ja ottelu lopetettiin 2–2-pistejakoon.

SJK Akatemia – MP 2–2 (2–0)
Atarah 12′
Akansase 45+1′
Hyppönen 49′
Hyppönen 84′

Ottelun alussa MP näytti ottavan pelin ohjakset käsiinsä, mutta SJK Akatemia heräsi kuitenkin nopeasti normaalille tasolleen ja onnistui myös tekemään ottelun avausmaalin Artur Atarahin toimesta reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen. Kamppailu oli tasaista, mutta SJK Akatemialla oli peli hyvin hallussaan ja juuri ennen taukovihellystä Emmanuel Akansase sai nostaa pallon kaukana maalistaan olleen MP-vahdin yli ja verkon perälle.

Toisen puoliajan ensimmäisen maalin teki MP, kun Aapo Hyppösen pusku keskityksestä kimpoili Akatemian pelaajan kautta verkkoon. Myös ottelun viimeinen maali oli vierasjoukkueen tekosia. Reilu viisi minuuttia ennen täyttä aikaa Hyppönen puski jälleen pallon maaliin, tällä kertaa kulmapotkusta.

SJK Akatemian seuraava ottelu on sunnuntaina 6.20. klo 15:00 pelattava kotiottelu, jossa vastaan asettuu PK-35 Helsigistä. Otteluun liput voit ostaa täältä.

SJK Akatemia: Rodriguez Acurcia Miquel Antoni, Malik Ronal, Sulaiman Shehu, Koivisto Tuomas, Atarah Artur, Nikkilä Jore (Kyllönen Lucas 76′), Akansase Emmanuel (Honkola Eemeli 76′), Väistö Oskari , Turay Moses (Bah Mamadou Saidou 59′), Hänninen Onni (Cukici Denis 59′), Armah Bob Nii (Lyyra Aleksi 80′) Vaihdossa: Kaunismäki Juho, Raiski Oskari