123 456 7890

SJK Akatemia ja Turun Palloseura kohtasivat Ykkösliigacupin ottelussa Wallsport Areenalla sunnuntaina. Ottelu oli vauhdikas ja hyvätasoinen. Molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa ratkaista peli, mutta lopulta ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin.

–Ihan hyvä peli meiltä kokonaisuutena. Meillä oli hyviä vaiheita pelin sisällä, mutta viimeisellä kolmanneksella emme olleet tarpeeksi tehokkaita. Pääsimme boksin sisään paremmin kuin viime ottelussa, mutta meidän pitää saada sinne lisää pelaajia ja olla vahvempia jotta onnistumme tekemään maaleja. Olen tyytyväinen siihen että puolustusmuotomme oli oikeastaan koko pelin hyvä, ja pidimme nollapelin. Se mahdollistaa aina voitosta taistelun loppuun asti. Nyt on aika analysoida ja tähän on hyvä rakentaa päälle, sanoo SJK Akatemian vastuuvalmentaja Arttu Aromaa.

SJK: 25 Rodriguez Acurcia Miquel Antoni, Atarah Artur (Essel Emmanuel 77′), Armah Bob Nii, Helle Topias, Oksanen Gabriel (Hyytinen Elias 64′)
Koivisto Tuomas, Lahdenmäki Joona (Cisse Ibrahim46′), Honkola Eemeli, Karkulowski Tobias, Turunen Miro (Hautamäki Elari 64′), Ribeiro Vinicius (Nikkilä Jore 76′) Vaihdossa: Kaunismäki Juho, Tervaniemi Akseli

SJK Akatemian seuraava peli Ykkösliigacupissa pelataan ensi sunnuntaina klo 13:00 Wallsport Areenalla. Tuolloin SJK Akatemia kohtaa Pietarsaaren FF Jaron.