123 456 7890

SJK Akatemia ei onnistunut lyömään FF Jaroa vieraskentällä Ykkösliigacupin finaalissa lauantaina. Mestaruus jäi Pietarsaareen lukemin 1–0 (1–0).

FF Jaro – SJK Akatemia 1–0 (1–0)

1–0 Adam Widjeskog 23′

Ottelun ratkaisijaksi nousi Adam Widjeskog, joka iski päivän ainokaisen 23. minuutilla.

Akatemian ottelua hankaloitti aikaisessa vaiheessa tullut punainen kortti, minkä myötä vieraat pelasivat suurimman osan väännöstä vajaalla miehistöllä. Puolustaja Ibrahim Cissé ajettiin ulos jo ottelun 15. minuutilla.

Punaisesta kortista huolimatta SJK pysyi mukana voittokamppailussa loppuun asti, mutta Jaro osoitti jälleen rautaisia otteita ja piti johdostaan kiinni. Jaro oli Ykkösliigacupin selkeästi vakuuttavin joukkue, sillä se teki cupissa kuudessa ottelussa peräti 17 maalia ja päästi omiin vain yhden.

Akatemia voitti lohkovaiheessa yhden ottelun ja päätyi kahdesti tasuriin, mikä avasi seinäjokelaisille paikan semifinaaliin, jossa PK-35 kaatui maalein 2-1.

SJK Akatemia: Miguel Rodriguez, Artur Atarah (Emmanuel Essel), Vinicius Ribeiro (Sayibu Yakubu), Bob Nii Armah, Topias Helle, Tuomas Koivisto, Tobias Karkulowski (Onni Hänninen), Oliver Günes, Denis Cukici, Ibrahim Cissé, Eemeli Honkola (Elari Hautamäki)

SJK Akatemian kausi Ykkösliigassa alkaa 13. huhtikuuta. Akatemia kohtaa tuolloin OmaSp Stadionlla JäPSin kello 16. Liput Ticketmasterista.