123 456 7890

SJK Akatemia esiintyi vakuuttavasti, kun se kohtasi tiistai-illan ottelussaan Käpylän Pallon. Vauhdikas ottelu päättyi lopulta kotijoukkueen 2–0-voittoon.

SJK Akatemia – KäPa 2–0 (1–0)
1–0 Atarah 20′
2–0 Tahmbi 68′

Aivan ensimmäisen jakson alussa vierailijat esiintyivät melko pirteästi, mutta aika pian SJK Akatemia otti pelin väkevästi hallintaansa eikä helsinkiläisjoukkue päässyt montaakaan kertaa viimeiselle hyökkäyskolmannekselle. SJK Akatemia taas painoi peliä jatkuvasti kohti vastustajansa päätyä monipuolisella hyökkäyspelaamisellaan. Maaleja ensimmäisellä puolikkaalla ei nähty kuitenkaan yhtä enempää. Avausmaalin iski parinkymmenen peliminuutin jälkeen Artur Atarah. Matalan keskityksen vasemmalta laidalta maaliin antoi Tobias Karkulowski, jonka vapautti juoksuun upealla pystysyötöllään Nathaniel Tahmbi.

Toiselle jaksolle tultaessa KäPa taisteli hieman ensimmäisestä 45-minuuttisesta sisuuntuneena, ja se pääsi myös rakentelemaan hyökkäyksiä. Akatemian puolustus hoiti tilanteet kuitenkin pääsääntöisesti mallikkaasti, ja viimeisenä lukkona maalia vartioi useita hyviä torjuntoja esittänyt Miguel Rodriguez. Näin kotijoukkue sai myös pidettyä maalinsa puhtaana. Se tuplasi kuitenkin johtonsa ajassa 68′ kun Tahmbi eteni keskikentältä rangaistusalueen läheisyyteen, ja laukoi pallon etukulmaan boksin ulkopuolelta. Loppua kohden KäPa haki maaleja vielä vimmatusti, mutta seinäjokiset eivät taipuneet. Näin ottelu päättyi kotijoukkueen 2–0-voittoon.

–Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen tuloksesta ja suorittamisestamme. Halusimme pelata vauhdikasta sekä kiinnostavaa jalkapalloa, ja mielestämme teimme juuri niin pelin hyvissä hetkissä. Olisimme halunneet tehdä lisää maaleja koska saimme myös paikkoja, mutta olemme tyytyväisiä kolmeen pisteeseen ja nollapeliin – Tästä on hyvä jatkaa kohti KTP-matsia, kertoo SJK Akatemiaa luotsaava Ash Civil.

SJK Akatemian seuraava ottelu on ensi viikon maanantaina 19.8. pelattava vierasottelu KTP:ta vastaan. Seuraavan kerran Ykkösliigaa pelataan OmaSp Stadionilla 24.8. jolloin vastustajana on TPS. Klo 16:00 alkavaan otteluun liput myy Ticketmaster.