123 456 7890

SJK otteli Liigacupin neljännessä pelissään Kuopion Palloseuraa vastaan. Huolimatta SJK:n uutterasta taistelusta rikkonaisen ottelun päätteeksi tulostaululla olivat lukemat 1–3.

SJK–KuPS 1–3 (0–1)
0–1 Vidjeskog 42′
1–1 Moreno 81′
1–2 Kivijärvi 88′
1–3 Muzinga 90+1′

OTTELUN VIDEOKOOSTE (RUUTU)

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli tasainen, ja molemmat joukkueet onnistuivat luomaan joitakin vaarallisia maalipaikkoja. Pelissä oli paljon tunnetta, ja avausmaalin ottelussa tekikin kiihkeän taistelun ja sitä seuranneiden tuomaripäätösten seurauksena rangaistuspotkusta Axel Vidjeskog. Ensimmäisellä puoliajalla SJK:n topparina debyyttinsä Kerhon paidassa teki kapverdeläinen Kelvin Pires, joka esiintyikin tontillaan varsin vakuuttavasti. Myös toinen uusi SJK-peluri Eetu Mömmö suoriutui ensiesiintymisestään mallikkaasti. Toisella puoliajalla SJK tuli tasoihin Jaime Morenon rangaistuspotkumaalilla, mutta kuopiolaiset onnistuivat tekemään vielä kaksi maalia, ja vaikka SJK näytti taistelutahtoaan, KuPS lähti ottelusta kotimatkalle voittajana.

–Ensimmäisellä puoliajalla meillä oli kaksi todella hyvää maalintekopaikkaa. Puolustuksellisesti olimme tarpeeksi vahvoja, enkä usko että annoimme vastustajalle paljoakaan tilaisuuksia. Tauolle menimme maalin tappioasemassa rangaistuspotkun ansiosta. Tilanteessa Denis [Cukici] pääsi miehensä etupuolelle ja häntä potkaistiin takaa. Rangaistuspotku ja keltainen kortti tietenkin vaikuttivat sen jälkeen pelaamiseen. Pysyimme kuitenkin pelissä mukana ja onnistuimme luomaan painetta vastustajalle. Saimme toisella puoliajalla lisää tilanteita joista ehkä olisi pitänyt tehdä maali. Lopulta päästimme maalin. Menetimme hieman muotoamme jonka jälkeen vastustajan pelaaja löysi itsensä vapaana boksin reunalta ja sai tehdä maalin. Kolmannesta maalista en ole varma oliko se sisällä. Olen kokonaisuuteen hieman pettynyt – vähän laatuumme ja pikkuisen päätöksentekoomme kentällä sekä tilanteisiin joista emme kuitenkaan tehneet maaleja. Jos aiomme olla vahvoja liigassa, meidän tulee tehdä nuo asiat paremmin. Taistelumme oli erinomaista mutta tarvitsemme paljon lisää laatua ja varmuutta pallon kanssa. Jos pystymme siihen, pärjäämme oikein hyvin, sanoo SJK:n päävalmentaja Toni Lehtinen.

SJK: Riihimäki Hemmo, Fati Babacar, Kelvin Spencer Pires (Väistö Oskari 46′), Gasc Valentin, Moreno Ciorciari Jaime Jose, Tikkanen Ville, Cukici Denis (Arsalo Markus 59′), Mömmö Eetu (Kaukua Tuomas 46′), Kemppainen Otto (Naamo Dario 59′), Karjalainen Rasmus (Ofori Kingsley 70′), Hannola Pyry Vaihdossa: Paunio Roope, Honkola Eemeli, Günes Oliver