123 456 7890

SJK ja FC Honka kohtaavat Seinäjoen OmaSp Stadionilla tangolauantaina 8.7. klo 17:00. Tangon tunnelmaa löytyy myös stadionilta argentiinalaisen illan muodossa, ja ennen ottelua OmaSp Stadionin tapahtuma-areenalla voi käydä ottamassa argentiinalaisen tangon salat haltuun ilmaisella oppitunnilla klo 15:30 alkaen. Pelin jälkeen jätetään jäähyväisiä Arsenalin mukaan palaavalle lainamaalivahti Ovie Ejeherille, ja Ejeheri tapaa kannattajia vielä jälkipeleillä Carlsberg Sports Barissa. Lue lisää ottelutapahtuman järjestelyistä ja palveluista tämän ennakon loppuosasta.

Liput peliin aina ilman jonotusta, ja edullisemmin Ticketmasterin-palvelusta. Saat liput Ticketmasterin kautta myös ottelun jo alettua, ja näin vältät mahdolliset jonot lippuluukulla. Paikalle tulevat FC Hongan kannattajat sijoittuvat OmaSp Stadionin Itäpäätyyn, vieraskannattajien lohkoon, ja heille on toimitettu oma ennakkolippulinkkinsä.

Veikkausliigassa kärkikolmikko KuPS, HJK ja SJK ovat vain kolmen pisteen sisällä, ja SJK:lla on etunaan kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Lauantaina kohdattava FC Honka on viidentenä, mutta jo kahdeksan pisteen päässä SJK:sta, vaikka silläkin on kaksi ottelua enemmän takanaan. Kärkikamppailuun ennen kauden alkua povatulla FC Hongalla on siten kovat paineet lauantain ottelussa, kun kärki alkaa karata ulottumattomiin.

Jälleen hieno viikonloppu ja ottelu edessämme. Kaksi huippujoukkuetta ja erittäin hyökkäysorientoitunutta joukkuetta vastakkain. Matsin lisäksi Seinäjoen kaupungissa on jälleen isoa tapahtumaa, mikä sopii tälle ottelulle erinomaisesti, ja tuo toivottavasti lisää katsojia peliin, toteaa SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez. 

Jalkapalloilullisesti, palaamme taas kotikentälle erittäin vaikean vieraspelin jälkeen, missä näytimme luonnettamme. Haluamme jatkaa sen näyttämistä. Olemme valmistautuneet hyvin, ja olemme huippuiskussa. Toivottavasti myös palaamme voittokantaan mahdollisimman pian. Siten voimme entisestään parantaa, jo ennestään loistavaa omaa asemaamme sarjataulukossa, Gómez jatkaa.

Joaquín Gómez haluaa joukkueensa ottavan voiton lauantaina

SJK nousi edellisessä ottelussaan Ilveksen vieraana 1-1 tasapeliin todella haastavissa oloissa, kun vettä tuli koko kuukauden kiintiön verran Tampereella, ja jopa kaupungin kaivonkansia lähti tulvaveden mukana. Ottelu pelattiin luonnonurmella, joten välillä nähtiin melkoista liukastelua. Kenttä veti vettä kuitenkin hyvin, ja peli saatiin pelattua ilman suurempia ongelmia. Sen verran keli kuitenkin vaikutti, että Ilves meni johtoon, kun Ovie Ejeheri epäröi hieman vastaantulossaan, ja lopulta liukastui niin, että kaatoi Ilves-pelaajan rangaistuspotkun arvoisesti. Myös SJK:n tasoitus tuli rangaistuspotkusta, kun erotuomari katsoi Ilves-pelaajan estäneen maalin kädellään. SJK:n maalintekijä Jaime Moreno sai punaisen kortin pelin lisäajalla, huitaistuaan kaksinkamppailussa huolimattomasti kädellään Ilves-pelaajaa, ja nyt hän on sivussa kahdesta ottelusta pelikiellon vuoksi.

Morenon lisäksi muita varmoja sivussa olijoita ei Honka-ottelussa ole, ja tämä ottelu on varmuudella viimeinen, jossa maalivahti Ovie Ejeheri on mukana. Uusi maalivahti Krišjānis Zviedris ei ole vielä mukana, vaan hän saa pelata vasta 13.7. aukeavan siirtoikkunan jälkeen. Ensimmäinen mahdollinen ottelu on siten ensi viikon sunnuntaina 16.7. pelattava FC Lahti – SJK ottelu. Nuori keskikenttäpelaaja Vertti Hänninen puolestaan lähti lainapestillä loppukaudeksi Liettuan pääsarjaan, SJK:n yhteistyöseura FC Dziugasin riveihin.

Maalivahti Ovie Ejeheri jättää Honka-ottelun yhteydessä ja sen jälkeen jäähyväiset SJK-väelle, ja palaa Englantiin Arsenal FC:n harjoituksiin.

Diego Rojas teki paluun muutaman viikon loukkaantumisen jälkeen takaisin harjoituksiin tällä viikolla. Seinäjoelle on palannut alkuviikosta myös maajoukkuereissultaan puolustaja Terry Yegbe, joka edusti Ghanaa Afrikan U23-mestaruusturnauksessa. Ghana jäi turnauksessa alkulohkoon, ja siten Yegbe on taas mukana SJK:n peleissä. Yegbe valittiin jälleen myös Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen kesäkuussa, ja hän oli ainoa SJK:n pelaaja siinä mukana.

Lauantain ottelun jälkeen SJK pelaa kaksi seuraavaa otteluaan vieraskentällä, kun se kohtaa FC Lahden ja FC Interin. Seuraava kotipeli on lauantaina 29.7. klo 17:00 pelattava SJK – HJK. Jos HJK kuitenkin tippuu Mestareiden Liigan ensimmäisellä kierroksella jatkosta pohjoisirlantilaista Larne FC:a vastaan, pelaa HJK tuolla viikolla Eurooppa-Liigaa, ja SJK – HJK ottelu siirtyy pelattavaksi sunnuntaina 30.7. Todennäköistä kuitenkin on, että HJK selviää toiselle kierrokselle, ja ottelu pelataan sovitusti.

SJK:n ennakkostudiossa lisää ottelun ennakkoasetelmista. Juontaja Arttu Seppälän kanssa tulevaa ottelua pohtimassa asiantuntija Tero Mäntylä. Kouvolan Lakritsi ja Luova Tehdas tarjoavat SJK:n asiantuntevan ennakkostudion kaikista kotipeleistä.

 

HJK:n ainoaksi mahdolliseksi haastajaksi tälle kaudelle Veikkausliigan ennakkoon nostettu FC Honka, löytyy sarjataulukosta viidenneltä sijalta. Vesa Vasaran valmentaman ryhmän kausi ei ole siten sujunut täysin ennakoidusti, mutta joukkue tulee taatusti vahvistumaan, kun siirtoikkuna aukeaa. Isoin puute on ollut maalintekijän paikalla, kun Honka myi viime kauden maalitykki Agon Sadikun juuri kauden alla.

Hongan riveistä löytyy kuitenkin taitoa ja osaamista, varsinkin keskikentän Roman Eremenkon muodossa. Vaikka Eremenkolla onkin jo ikää 36 vuotta, on hän edelleen Suomen kentillä huikea pelaaja, jonka syöttökavalkadi hakee vertaistaan jopa kansainvälisellä tasolla. Eremenkollle onkin tarvetta Hongan keskikentällä, kun kauden alussa Jerry Voutilainen loukkaantui, ja lauantain ottelusta on sivussa pelikiellon vuoksi Hongan keskikentän pohjalla normaalisti rouhiva Mateo Ortíz.

Keskiviikkona Honka pelasi Suomen Cupin vierasottelun Ykkösen SalPaa vastaan, ja eteni välieriin 3-1 voitolla. Yksi maaleista merkittiin kotijoukkueen omaksi maaliksi, mutta kahdessa muussa tekijän oli kolumbialainen Juan Alegría, joka hommattiin Skotlannin Rangersista korvaamaan Sadikun lähtöä. Alegría ei ole kuitenkaan Veikkausliigassa onnistunut kuin kertaalleen, ja paras maalitykki Hongassa on Mosambikista tuleva Baúgue Clésio, joka on osunut neljä kertaa. Honka saa takaisin mukaansa Ghanan U23-maajoukkueen mukana Terry Yegben tavoin olleen Edmund Arko-Mensahin.

Kun SJK ja FC Honka kohtasivat alkukaudesta, pelattiin ottelu Hongan kotikentän sijasta poikkeuksellisesti Vantaan Myyrmäessä. Ottelu päättyi 0-0 tasapeliin. Hongan venäläismaalivahti Maksim Rudakov torjui silloin muun muassa Jere Strengin puskun, ja Kingsley Oforin yritys jäi Hongan puolustajien jalkoihin. Honka puolestaan osui vapaapotkusta ylärimaan.

Hongalla riittää kiireitä pelien suhteen, sillä tämän lauantain ottelun, ja keskiviikkona pelatun Suomen Cupin ottelun lisäksi, Honka matkaa ensi viikolla euro-otteluun Kazakstaniin.

Paikalle lauantaina tulevat Hongan kannattajat ja muu Honka-väki sijoittuu OmaSp Stadionin Itäpäädyn lohkoon 114, joka on Vieraskatsomo. Sinne liput myydään ainoastaan etukäteen, tästä linkistä. Vieraskatsomossa on oma sisäänkäynti katsomon takaa, omat kioskipalvelut anniskeluineen.

Tervetuloa OmaSp Stadionille – Suomen parhaisiin olosuhteisiin!

 

LAUANTAIN OTTELUN JÄRJESTELYT SEKÄ PALVELUT OMASP STADIONILLA

Veikkausliigan SJK – FC Honka pelataan Seinäjoen OmaSp Stadionilla lauantaina 8.7. klo 17:00. Stadionin palvelut päärakennuksessa ja etupihan tapahtuma-areenalla aukeaa aina puolitoista tuntia ennen ottelua klo 15:30 ja siellä Hetki-stagella on kaikille ilmainen argentiinalaisen tangon tanssikoulu klo 15:45 – 16:45. Sitä vetää tanssinopettajat Carina Quiroga & Arttu Artkoski. Tapahtuma-areenalla myös happy hour. Katsomot ja katsomoiden alla olevat palvelut aukeavat aina tuntia ennen ottelua, eli klo 16:00. Ottelun jälkipelit pelataan Carlsberg Sports Barissa, ja siellä tutut arvonnat ja pelaajahaastattelu. Tässä ottelussa myös Englantiin Arsenal FC:n harjoituksiin palaava lainamaalivahti Ovie Ejeheri jättää jäähyväiset Seinäjoen väelle, ja hän on tavattavissa ottelun jälkeen OmaSp Stadionin Carlsberg Sports Barissa.

Liput ja kausikortit otteluun ennakkoon Ticketmasterin kanavista ja Torikeskuksen SJK Storesta. Portilla lipunmyyntikoju aukeaa puolitoista tuntia ennen ottelua. Ennakkoon Ticketmasterista ostetut liput ovat aina edullisimmat ja ostamalla liput Ticketmasterin kanavista, välttä mahdolliset jonot lippuluulukulla. Palvelu toimii vielä kun ottelu on jo alkanut. Myynnissä on myös Kulta- ja VIP-liput, joilla pääsee ottelun lisäksi herkuttelemaan ja nauttimaan OmaSp Stadionin palveluista.

Vieraskannattajien katsomoon liput myynnissä vain ennakkoon tästä linkistä. Portilla ei ole enää lipunmyyntiä. Vieraskannattajien katsomo löytyy Itäpäädyn lohkosta 114. Sinne on oma sisäänkäynti katsomon takaa ja siellä on omat palvelut anniskeluineen.

Löydät kaikki lippujen hinnat Ticketmasterin kanavien lisäksi tästä linkistä. Median edustajilta edellytetään akkreditointia sähköpostitse viimeistään pelipäivänä klo 12:00 mennessä.

Otteluun pääsee Härmän Liikenteen Stadionbusseilla, jotka kulkevat kahta linjaa. Löydät Stadionbusseista tarkemman tiedon tästä linkistä. Lisäksi Lontoon Bussi kulkee taas Vekselin ja OmaSp Stadionin väliä ennen ja jälkeen ottelun. Lontoon bussi on ilmainen kaikllle Vekselin asiakkalle.

Parkkitila OmaSp Stadionin alueella on rajallinen, mutta tilaa löytyy Jääurheilukeskuksen parkkipaikoilta, Alaseinäjoenkadun varren lisäparkkipaikoilta, tien varresta ja hyödyntää voi myös Framin parkkihallia sekä Seinäjoki Areenan parkkipaikkoja. Polkupyöräparkki on Wallsport Areenan edessä. OmaSp Stadionin piha-alueet on täysin suljettu autoliikenteeltä. HUOM! Erityisesti kannattaa suosia joukkoliikennettä tai muita keinoja tässä ottelussa, koska Seinäjoella vietettävä Tangomarkkinat-festivaali käyttää suurimman osan parkkitilasta ja sulkee myös osan keskustan kaduista.

Ottelussa on avoinna kaikki OmaSp Stadionin katsomot, ja ne ovat katetut ja niissä on istumapaikat kaikille katsojille. Pääkatsomon mustat penkit ovat osakkaiden sekä VIP-asiakkaiden käytössä. Pääkatsomosta on pääsy toisen kerroksen Carlsberg Sports Bariin sekä kolmannen kerroksen Atria Loungeen, joka toimii VIP-tilana. Pääkatsomon ja Kannattajapäädyn kulmauksessa on K18-anniskelukatsomo. Pääkatsomoon ja Kannattajapäätyyn kulku on Pääkatsomon ja Kannattajapäädyn kulmauksesta löytyvästä pääportista. Kulku myös Eteläkatsomoon tapahtuu pääportista.

Kannattajapäädyn keskisektorit ovat SJK:n kannattajaryhmä Kloppien seisomakatsomoa, ja siellä on myös anniskelu, joten se on kielletty alle 18-vuotiailta.

Eteläkatsomossa anniskelu ja kioskipalvelut löytyvät katsomon takaa. Juniorit ja lapset sijoittuvat OmaSp Stadionin Itäpäädyn Junnupäätyyn, jonne sisäänkäynti on Itäpäädyn ja Pääkatsomon kulmauksesta löytyvästä Itäportista. Sieltä löytyy omat räätälöidyt palvelut lapsille ja lapsenmielisille. Myös SJK-junioreiden paikat löytyvät sieltä. Junnupäädyssä ei ole anniskelua.

Tässä ottelussa vietetään OmaSp Stadionilla myös Argentiinalaista iltaa, ja VIP-tapahtuman kutsuvieraana on Argentiinan Suomen suurlähettiläs.

Ruokapisteitä löytyy OmaSp Stadionin Hetki-stagen edestä, tapahtuma-areenalta. Lisäksi ruokaa saa stadionin ravintoloista. Katsomoiden alla on kioski- ja makkaramyynti.

Ottelutapahtumassa noudatetaan Palloliiton sääntöjä ja ohjeita ottelutapahtumissa. Voit tutustua sääntöihin tästä linkistä.

Kaikki Veikkausliigan ottelut näkyy suorana maksullisesta Ruutu Urheilu -palvelusta. Tämä ottelu on Ruudun studiolähetys, ja se alkaa jo hyvissä ajoin klo 16:15 juonnetulla studio-osuudella.

SJK pelaa seuraavan kerran jo ensi sunnuntaina 16.7. klo 18:30 kun se matkustaa FC Lahden vieraaksi. Paikalle mahdollisesti lähteville SJK-kannattajille tai siellä suunnalla asuville tulee oma katsomopaikkansa Lahden Stadionille, ja tarkemmin näistä tiedotetaan viimeistään perjantaina SJK:n kanaville tulevassa otteluennakossa. Liput SJK-väen katsomoon FC Lahti – SJK ottelussa tulee ostaa tästä linkistä etukäteen. Seuraava kotiottelu on lauantaina 29.7. pelattava SJK vs. HJK. Löydät kaikki tulevat ottelun SJK:n nettisivujen otteluohjelmista.