123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallo saa vastaansa maaliskuun ensimmäisessä ja samalla OmaSp Stadionin kauden avaavassa harjoitusottelussa lauantaina 9.3. vastaansa herkullisen vastustajan, sillä Seinäjoelle pelaamaan matkustaa Vaasan Palloseura. Paikalliskamppailu alkaa kello 14:45, ja ovet Stadionille avataan tuntia aiemmin.

Kumpikaan lauantain joukkueista ei jatka taivaltaan Liigacupissa. SJK oli lohkossaan neljäs, voittaen kaksi viidestä ottelustaan. VPS jäi lohkon jumboksi ja voitti yhden ottelun. Lohkosta jatkoon painelivat Ilves ja KuPS. SJK:n Jaime Moreno hätyytteli lohkovaiheen päätyttyä maalipörssin kärkipäätä neljällä tehdyllä maalillaan. Maalin makuun Liigacupissa pääsivät SJK:sta myös Pyry Hannola, Kasper Paananen sekä Valentin Gasc, joka teki maalin Vaasan Palloseuraa vastaan pelatussa Liigacupin avauspelissä.

Liput otteluun myydään portilta hintaan 10€ (lapset 5€). Alle 7-vuotiaat pääsevät otteluun aikuisen seurassa maksutta. Luonnollisesti myös kausikortit ja uudet seurakausikortit käyvät tässä ottelussa. Voit ostaa kausikorttisi Ticketmasterista. OmaSp Stadionille sisäänkäynti tapahtuu Pääportin viereistä portaikkoa pitkin toiseen kerrokseen ja Carlsberg Sports Bar -ravintolan kautta Pääkatsomoon, joka on auki tässä ottelussa. Muut katsomot ovat suljettuina, eivätkä katsomoiden alapuolella sijaitsevat palvelupisteet tai WC-tilat ole käytössä kylmän sään takia. Kaikki tarvittavat palvelut löytyvät kuitenkin Carlsberg Sports Barista.

 

SJK Akatemia kohtaa SalPa:n

SJK Akatemia taistelee A-lohkossa jatkopaikasta Ykkösliigacupissa Salon Palloilijoita vastaan Salon Urheilupuistossa. Lauantaina 9.3. klo 16:00 pelattavan ottelun voittamalla Akatemia pääsisi Ykkösliigacupissa jatkoon, mikäli TPS ei voita omaa otteluaan Käpylän palloa vastaan suurinumeroisesti. SJK Akatemian pelissä on ollut nähtävissä nousujohteista kehitystä, ja jatkoon pääsy Ykkösliigacupissa olisikin mainio palkinto joukkueen tekemästä työstä.

FF Jaro on jo varmistanut A-lohkon voiton, ja lohkon kakkonen kohtaa vierasottelussa B-lohkon voittajan, joka on PK-35 tai Jippo. Välierien runkopelipäivä on 23. maaliskuuta. Finaalin kotijoukkue arvotaan – Ykkösliigacupin mestarille on luvassa 10 000 euron rahapalkinto. Loppuottelun hävinnyt joukkue saa puolestaan 3 000 euron rahapalkinnon. Finaalin runkopelipäivä on 6. huhtikuuta.

Salon Urheilupuistossa lauantain peliin myydään pääsylippuja hintaan 10€, ja lippuja voi ostaa myös ennakkoon täältä. Alennusryhmille (eläkeläinen, opiskelija, työtön) lippu kustantaa 5€. Alennusryhmien liput vain portilta.