123 456 7890

SJK Akatemia matkustaa perjantaina Raaseporiin ja kohtaa siellä EIF:n klo 16:30 alkavassa harjoitusottelussa. Ottelu pelataan ulkona tekonurmella. Peli on molemmille joukkueille valmistautumista 14.4. alkavaan Ykkösen kauteen. Myös SJK U17 palaa tulevana viikonloppuna kentille, kun B-nuorten SM-karsintasarja palaa maajoukkuetauolta. SJK U17 matkustaa lauantaina 1.4. klo 15:30 alkavaan otteluun KPV:n vieraaksi.

Edellisessä ottelussa SJK Akatemia kohtasi OmaSp Stadionilla Kakkosessa pelaavan Ilves/2-joukkueen, ja laajalla ringillä pelattu matsi päättyi 2-2 tasapeliin. Erityisesti pelistä jäi mieleen Altti Hellemaan todella komea yläkulmaveto. Ennen tuota SJK Akatemia kaatoi harjoitusottelussa FC Vaajakosken 4-1 ja pelasi 1-1 tasapelin Vasa IFK:n kanssa.

Vastustaja Ekenäs IF on yksi Ykkösen kärkipään joukkueista, ja Gabriel Xatartin valmentama ryhmä on vahvistunut talven aikana erittäin kovalla nimellä Ykköseen, kun vielä viime kaudella Ruotsin pääsarjaseura Mjällbya edustanut, 32-vuotias keskikenttäpelaaja Enoch Kofi Adu liittyi joukkueeseen. Ghanalainen Adu on pelannut urallaan pitkään Ruotsin suurseuroissa AIK ja Malmö, sekä Norjan, Tanskan ja Belgian pääsarjoissa.

Talven aikana EIF on esiitynyt vaihtelevasti. Ykköscupissa se kaatoi Ykkösen nousijakanditaatiksi povatun TPS:n 3-1, mutta hävisi JäPS:lle 2-4. Viime viikonloppuna se kohtasi harjoitusottelussa Veikkausliigan FC Hakan, ja Haka oli 2-4 luvuin vahvempi.

Harjoitusottelu EIF – SJK Akatemia perjantaina 31.3. klo 16:30 Raaseporissa, Tammisaaren ulkotekonurmella.

B-nuorten SM-karsintasarjan KPV U17 – SJK U17 lauantaina 1.4. klo 15:30, Kokkolassa.

SJK Akatemian Ykkösen kausi alkaa kotiottelulla FF Jaroa vastaan perjantaina 14.4. klo 18:30 OmaSp Stadionilla. Kausikortit kaudelle myynnissä Ticketmasterin kanavissa ja voit liittää Ykkösen pelit SJK:n edustusjoukkueen kausikorttiin edullisella 29€ hinnalla. Normaali hinta Ykkösen kausikortille on 49€. Löydät otteluohjelman SJK:n nettisivuilta.

SJK U17 pelaa seuraavan kotiottelun OmaSp Stadionilla perjantaina 7.4. klo 14:30 ja silloin vieraaksi saapuu Oulun Hercules U17 -joukkue. B-nuorten peleihin on vapaa pääsy.