123 456 7890

Otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki

SJK kohtaa vierasottelussa perjantaina 16.7. klo 18:30 Tampereen Stadionilla Ratinassa Ilveksen. Ruutu.fi näyttää pelin suorana, ja ottelusta tehdään Ruutu Onside -studiolähetys, jonka näyttää suorana klo 18:00 alkaen myös tv-kanava Jim.  Seinäjoella matsista voi nauttia Vekseli Plazan screeneiltä. Ratinassa SJK-kannattajat sijoittuvat stadionilla D5-katsomolohkoon, jonka sisäänkäynti on ostoskeskus Ratinan ja Tampereen valtatien kulmauksessa. Liput kyseiseen katsomonosaan on ostettava ennakkoon Lippupisteeltä tämän linkin kautta. Ottelujärjestelyistä lisätietoja löytyy Ilveksen ottelutapahtumatiedotteesta.

Sekä SJK ja Ilves ovat pitäneet viime viikolla pienen huiliviikon. SJK:n edellinen ottelu pelattiin Lahdessa heinäkuun alussa. SJK jätettiin ottelussa vaille pisteitä, kun se hävisi aina hankalalle FC Lahdelle 1-2.  Samoihin aikoihin Ilves pelasi FC Hakaa vastaan kotikentällään Pirkanmaan derbyssa, ja tuon ottelun Ilves voitti 1-0. Ilves ja SJK ovat sarjataulukossa nyt tasapisteissä, mutta SJK on edellä maalieron turvin.

– Ilves on hyvä suoraviivainen joukkue ja aina vaikeasti voitettava. Heidän pelinsä on myös kehittynyt ja heidän ulkomaalaispelaajansa ovat päässeet paremmin joukkueeseen sisälle. Tasainen peli on varmasti tulossa, ja taas uusi mahdollisuus kehittää omaa tekemistämme, ennakoi perjantain ottelua päävalmentaja Jani Honkavaara.

Runkosarjan puoliväli on nyt saavutettu, kun takana on 11 ottelua. SJK on sarjataulukossa sijalla viisi.

– Kauden alkupuoli on ollut ihan okei, mutta totta kai hampaan koloon on vähän jäänyt, koska jokaisesta pelistä on ollut pisteitä otettavissa. Pääsääntöisesti olen kuitenkin tyytyväinen, koska pelimme on kehittynyt, summaa Honkavaara.

SJK:n pelaajatilanne loukkaantumisten suhteen on kohtalainen, ja tähän otteluun kokoonpanoa mietittäessä Honkavaara voinee jo ottaa huomioon loukkaantuneina olleet Jude Arthurin sekä Walter Viitalan. Molemmat ovat saaneet loukkaantumisten jälkeen jo minuutteja SJK Akatemian riveissä. Pelikiellossa SJK:lla on tästä ottelusta keskikenttäpelaaja Pyry Hannola, jonka korttitili täyttyi Lahti-ottelussa. Hannola on ollut viime otteluissa tärkeässä roolissa SJK:n keskikentällä, ja siitä osoituksena hänet valittiin Veikkausliigan kesäkuun Kuukauden joukkueeseen.

Myös Veikkausliigan siirtoikkuna aukesi tiistaina 13.7. SJK:lla ei vielä ole tiedotettavaa pelaajaliikenteeseen liittyen, ja seura jatkaa taustalla kartoitustyötä jonka pyrkimyksenä on vahvistaa joukkuetta entisestään.

SJK:n seuraava kotiottelu on viikon päästä lauantaina 24.7. klo 17:00, kun OmaSp Stadionilla kohdataan AC Oulu. Otteluliput ovat myynnissä Epstorin SJK Storessa sekä Lippupisteessä. SJK Store on avoinna arkisin klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-16.

 

SJK:n kaatoi Ilveksen edellisessä kohtaamisessa Seinäjoella

Jarkko Wissin valmentama Ilves on ollut viime vuosina SJK:lle hankala vastus. Edellisessä kohtaamisessa Seinäjoella Ilves kuitenkin kaatui SJK-puolustaja Cristhian Valencian maalilla 1-0. Sen jälkeen Ilves hävisi HJK:lle vieraissa 1-2, mutta kaatoi kotonaan FC Interin samoilla numeroilla. Kesäkuun lopussa pelattu vierasottelu KTP:ta vastaan päättyi 1-1 ja heinäkuun alussa jo mainitussa Pirkanmaan derbyssa Ilves palasi voittokantaan 1-0 tuloksella.

Pirkanmaan derby koetteli Ilveksen miehistöä, sillä jo ensimmäisellä puoliajalla joukkueen paras maalintekijä Eetu Vertainen loukkaantui ja joutui tulemaan vaihtoon. Toisella puoliajalla kovia koki vaihdosta sisään tullut keskikenttäpelaaja Eric Oteng, ja hänet jouduttiin vaihtamaan pois jo kymmenen minuutin pelin jälkeen. Ilveksen loukkaantumisesta palautuva hyökkääjä Ilari Mettälä siirtyi lainalle Turun Palloseuraan, mutta Ilveksellä on mahdollisuus kutsua hänet tarvittaessa takaisin siirtoikkunan ollessa auki. Pelikieltoja Ilveksellä ei SJK-ottelussa ole.

 

Cristhian Valencia tuulettaa 1-0 voittomaalia Ilvestä vastaan OmaSp Stadionilla 14.6.2021

Cristhian Valencia tuulettaa 1-0 voittomaalia Ilvestä vastaan OmaSp Stadionilla 14.6.2021