123 456 7890

SJK ja Tampereen Ilves FC kohtaavat lauantaina 24.2. Liigacupin viimeisellä kierroksella Seinäjoen Wallsport Areenalla kello 14:45. Otteluun pääset kausikortilla. Myös irtolippuja myydään ovella hintaan 12€ (lasten lippu 6€, alle 7-vuotiaat maksutta). Lipunmyynnissä maksutapana käy vain korttimaksusekä henkilöstöetusetelit. Tulevan lauantain ottelussa seurakausikorttilaisilla tulee olla mukanaan uudet seurakausikortit, eli kauden 2023 kortit eivät kelpaa enää tässä pelissä.

Mikäli et pääse paikan päälle, voit katsoa pelin Ruudusta.

–Ilves on pelannut hieman vaihtelevilla systeemeillä. He ovat lohkon piikkipaikalla aika paljon pisteitä keränneenä ja pelanneet hyvin, joten odotan haasteellista peliä. Heillä on aika paljon uusia pelaajia, kuten Popovitch [Anton] ja Pikkarainen [Juhani], jotka ovat jo vakiinnuttaneet paikkansa Veikkausliigassa, sekä hyvä valmennusryhmä, luonnehtii lauantain vastustajaa päävalmentaja Toni Lehtinen.

SJK on pelannut Liigacupissa nousujohteisesti, mutta maalinteko on ollut hieman hankalaa. Viime ottelussa joukkue pääsi jo paremmin tekopaikoille, mutta viimeiset ratkaisut eivät vieneet palloa maaliin. Lauantain vastustaja Ilves FC johtaa lohkoa ja menee siitä jatkoon. Tamperelaisten rökittäminen olisikin herkullinen päätös talven harjoitusturnaukselle, vaikka SJK lohkon kahden parhaan joukkoon tai jatkoon ei voi enää päästäkään.

–Meille tärkeintä olisi saada kaikilla osa-alueilla peli näyttämään halutunlaiselta. Esimerkiksi miten rakennamme peliä ja miten hyökkäämme tiloja hyödyntäen. Haluamme lisätä muodostelmamme tiiveyttä. Odotan että tulevassa pelissä muutoksemme pelisysteemissä ja muodossa sekä suunnanvaihdoksissa ovat jo hieman sulavampia. Meidän tulee vain viikko viikolta kehittää pelaamistamme ja saada kaikki valmiiksi huhtikuuhun mennessä. Odotan hyvää matsia mainiota vastustajaa vastaan, ja toivottavasti näemme kentällä jo sitä mitä olemme harjoitelleet, summaa Lehtinen.

Nähdään lauantaina Wallsport Areenalla! Kausikortilla olet oikeutettu pääsyyn Liigacupin otteluihin. Kausarin ostettuasi olet lisäksi oikeutettu nauttimaan kaikista SJK:n Veikkausliigan kotiotteluista, SJK Naisten peleistä sekä SJK Akatemian molempien joukkueiden otteluista Ykkösliigassa ja Kakkosessa. Kausikortit myy ticketmaster.fi

 

SJK:n uusi hankinta Kelvin Pires teki debyyttinsä vime viikonloppuna pelatussa Liigacupin ottelussa Kuopion Palloseuraa vastaan.