123 456 7890

SJK Akatemia pelaa ottelunsa Gnistania vastaan OmaSp Stadionilla sunnuntaina 18.9. klo 17:00. Samana iltana pelataan myös Helsingissä huipputärkeä ottelu, jossa SJK kohtaa Veikkausliigan Mestaruussarjan avauskierroksella HJK:n. Tätä kohtaamista voi Akatemian pelin jälkeen jännittää myös OmaSp Stadionilla, sillä näytämme kyseisen, klo 18:30 alkavan matsin stadionin toisen kerroksen Carlsberg Sports Barissa. Kisakatsomo on kaikille ilmainen.

Kisakatsomon ja SJK Akatemian ottelun yhteydessä tarjolla on siipibuffet erillistä maksua vastaan. Carlsberg Sports Barissa on tarjolla myös makkaraa, hodareita, karkkia ja jäätelöä. Kisakatsomosta innokkaimmat juniorit saattanevat bongata myös SJK:n pelaajia! Myynnissä on tietenkin myös fanituotteita.

SJK Akatemialle sunnuntain ottelu on todella tärkeä, kun kausi lähenee loppuaan. Joukkue tarvitsee kannustusta koko SJK-väeltä varmistaakseen paikan Ykkösessä myös ensi kaudella. SJK Akatemia–Gnistan-peliin pääsee sisään SJK Akatemian kausikorteilla ja SJK:n seurakorteilla. Alle 15-vuotiaat ja opiskelijat pääsevät otteluun ilmaiseksi. Ennakkolippuja peliin myyvät Lippu.fi sekä Torikeskuksen SJK Store. Lippuja on myynnissä myös portilla ennen ottelua klo 16:00 alkaen. Siipibuffet aukeaa heti Ykkösen pelin yhteydessä.

Siipibuffetin hinta on 15,90€ ja se sisältää vapaasti valittavan juoman (esim. olut, limonadi).
Alle 18-vuotiaille siipibuffet maksaa 9,90€.

Tervetuloa sunnuntaina kannustamaan molemmat SJK:n joukkueet voittoon!