123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon kilpailullinen kausi vuonna 2023 on keskiviikon kirvelevästi rangaistuspotkukilpailussa hävityn ottelun myötä tullut päätökseensä. Kauteen mahtui niin ylä- kuin alamäkiäkin, ja OmaSp Stadionilla koetut kotiottelut tarjosivat kannattajille todellisen tunteiden vuoristoradan. SJK sijoittui Veikkausliigassa sijalle neljä. SJK Akatemian toiminta kehittyi edelleen monella osa-alueella, ja useat yksittäiset pelaajat ottivat huimia kehitysloikkia SJK:n pelaajapolulla.

Nyt on aika arvioida mennyttä kautta ja suunnitella tulevaa. SJK:n pelaajat pääsevät nyt ansaitulle lomalle. Joukkue palaa yhteisiin harjoituksiin joulukuussa. Tiedotamme pelaajatilanteesta ja sopimusuutista hieman myöhemmin.

Tervetuloa kauden päätöstilaisuuteen Taphouseen!

Järjestämme yhteisöllemme pienimuotoisen yhteisen tapahtuman, jossa kannattajat ja pelaajat pääsevät tapaamaan toisensa päättyneen kauden jälkeen. Tapahtumapaikkana toimii ravintola Taphouse 60100. SJK:n pelaajat ovat paikalla klo 18–19. Myös lapset ovat tervetulleita tapahtumaan.

Ohjelmassa mm. pelaajien haastattelua sekä Murilon Game Worn -paidan arvonta. SJK:n kannattajaryhmä Klopit jakaa tilaisuudessa Kloppien Kannu -kiertopalkinnon. Tiskiltä saatavilla alennuksia kausikortilla. Kahvitarjoilu.

🗓 Perjantai 27.10.2023
⏰ 18:00–19:00
📍 Taphouse 60100, Kalevankatu 2, 60100 Seinäjoki

Kauden 2024 kausikortit ovat myynnissä Early Bird -hintaan

Kauden 2024 kausikorttimyynti on kovassa vauhdissa ja kortit ovat lunastettavissa Early Bird -hintaan 30.11 saakka. Varmista paikkasi kotiotteluissa myös ensi kaudelle! Kausikortit myy Ticketmaster.

OSTA KAUSIKORTTISI NYT