123 456 7890

Ylinen jatkaa Kerhossa

Kerhon edustusjoukkueessa laitapakkina upean loppukauden pelannut Ville Ylinen on tehnyt jatkosopimuksen seuran kanssa ja pelaa näin jatkossakin kotikaupunkinsa ryhmässä.

TP-Seinäjoen kasvatti pelasi Vaasassa niin VIFK:n, kuin FC Kiistonkin väreissä sen lisäksi, että edusti Vaasan Palloseuraa Veikkausliigassa ennen paluutaan Seinäjoelle ja Kerhoon.

Viime kaudella 27-vuotias Ylinen pelasi edustusjoukkueessa 25 ottelua viimeistellen niissä pari maalia. Sen lisäksi mies tarjoili syötön kuuteen maaliin.

– Tämä oli varmasti kaikkien kannalta ihan hyvä ratkaisu. Olin itsekin ihan tyytyväinen viime kauteen, sanoo Ylinen, joka uskoo, että maajoukkueeseen saakka on ihan hyvät saumat. Taitaa tulla pilke silmäkulmassa moinen kommentti, mutta…

– Hei, Taipaleen “Tepi” taisi olla 28 tai jotain sinne päin ja eikös “Litti” pelaa edelleen. Onhan tässä vielä kymmenkunta hyvää vuotta jäljellä, veistelee “Ylli”.

Ylisen sopimuksen myötä Kerholla on valmiina nyt 15 sopimusta, joiden lisäksi testipelaajia on tulossa treeneihin joulukuussa ainakin neljä kappaletta.