123 456 7890

SJK kohtaa lauantaina 22.5. klo 17:00 pelattavassa Veikkausliigan ottelussa HJK:n OmaSp Stadionilla. Ulkona pidettävään ottelutapahtumaan pääsee yleisöä sisään Länsi-Suomen Aluehallintoviraston 11.5. antamien turvamääräysten ja suosituksien mukaisesti. Turvallisuussuunnitelma on tehty yhteistyössä Aluehallintoviraston ja paikallisen tartuntatautilääkärin kanssa.

Tapahtumaan otetaan sisään maksimissaan noin yksi kolmannes OmaSp Stadionin kokonaiskapasiteetista, kaikkiaan yhdeksään eri lohkoon. OmaSp Stadionilla jokaisella katsojalla on oma istumapaikka ulkona ja kaikki katsomot ovat katettuja. Tapahtumassa on lisäksi ehdoton maskipakko kaikille katsojille. Tapahtumaan matkustamista ei suositella yli maakuntarajojen, siten myöskään vieraskannattajien matkustamista paikan päälle ei suositella.

Ottelun lipunmyynti alkaa heti, ja irtolippuja on saatavana tässä vaiheessa jokaiseen katsomoon. Suosituksena on hankkia liput kuitenkin hyvissä ajoin etukäteen ennakkoon, sillä myynnissä olevien lippujen määrä on rajattu. Mahdollisesti myymättömät ennakkoliput voidaan myydä porttimyynnissä irtolippuina. Ennakkoliput ovat myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Shopissa sekä SJK Outletissa. SJK Shop on auki OmaSp Stadionilla tiistaista pejantaihin klo 12-16 ja SJK Outlet on auki keskustan Epstorilla tiistaista perjantaihin klo 10-17 sekä lauantaina klo 10-16. Irtolippujen oston yhteydessä asiakkaiden yhteystiedot tallennetaan Lippupisteen järjestelmään mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämisen mahdollistamiseksi. Lippupisteen henkilörekisterin tietosuojalausuntoon voit tutustua tästä.

Kausikorteilla pääsee ilmaiseksi vuoden 2021 voimassa olevan kausikortin edellyttämään katsomonosaan. Ainoastaan seurakorttilaisten osalta kausikorttimäärää katsomossa on rajattu siten, että ensisijaisesti lapset ja nuoret ovat etusijalla. Kausikortit ovat edelleen myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Shopissa. SJK Shop on auki OmaSp Stadionilla tiistaista perjantaihin klo 12-16.

Koronarajoituksien osalta jo pitkään perustasolla olleen Seinäjoen osalta lauantain ottelu on nyt ensimmäinen kerta, kun yleisö pääsee mukaan. Jo aiemmin yleisöä on ollut muun muassa Kuopiossa ja Oulussa, sekä Ykkösen seurojen otteluissa. OmaSp Stadionilla ottelutapahtuma tullaan järjestämään Covid19-tilanteen vuoksi erityisiä turvajärjestelyitä noudattaen, ja katsomoissa on mahdollista pitää suosituksena olevat turvavälit, sillä kapasiteetti on rajoitettu noin kolmannekseen kokonaiskapasiteetista.

Varsinaisesti turvasuositukset eivät vaadi lohkoja katsomoihin, mutta SJK haluaa toimia tässä asiassa vastuullisesti terveys edellä, ja siten lohkoja on kahdeksan. Lisäksi yhdeksäntenä lohkona toimii VIP-tila Atria Lounge. Sisäänkäyntejä lohkoihin on kaikkiaan kymmenen ja jokaiseen lohkoon kulku tapahtuu omasta portista (Katso oheinen kuva). Liikkumista lohkojen välillä ei sallita.

Jokaisessa lohkossa on myös omat kioskipalvelut WC-tiloineen, mahdollisuus käsien pesemiseen sekä käsidesin käyttöön. Anniskelu löytyy Kannattajakatsomosta, Pääkatsomosta sekä Eteläkatsomosta. Carlsberg Sports Bar palvelee vain Pääkatsomon asiakkaita, voimassa olevien rajoitusten mukaan. Kaikkien sisääntulevien on käytettävä suun ja nenän peittävää kasvomaskia koko ottelutapahtuman ajan. Maski on myös sisäänpääsyn edellytys. Portit aukeavat klo 16:00.

Myös median edustajien määrä ottelutapahtumassa on rajattu, ja tämän vuoksi kaikilta median edustajilta edellytetään tapahtumaan akkreditointi sähköpostitse viimeistään perjantaina 21.5. klo 12:00 mennessä. Jos lista täyttyy ennen tuota, päättyy akkreditointi aiemmin. Akkreditoinnit tehdään SJK:n mediavastaavalle osoitteeseen: lari.paski@sjk.fi. Akkreditoinnin hyväksyminen vahvistetaan viimeistään perjantaina 21.5. klo 13:00 mennessä.

Lisätietoa ottelutapahtumasta ja sen järjestelyistä, tulee SJK:n nettisivujen otteluennakkoon, joka ilmestyy torstaina 20.5. Lisäksi SJK:n sosiaalisen median kanaville tulee videoita ja kuvia, joissa annetaan lisäohjeistusta. Ottelutapahtumassa noudatetaan THL:n ja Aluehallintovirastojen antamien ohjeiden lisäksi, normaaleja Palloliiton ottelutapahtumaa koskevia sääntöjä sekä ohjeistuksia, joihin voi tutustua tästä linkistä.

Veikkausliigan ottelu, SJK – HJK lauantaina 22.5. klo 17:00 Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Tervetuloa viihtymään terveysturvallisesti järjestettyyn ottelutapahtumaan.