123 456 7890

Kerho 07 koki kirvelevän tappion Tampereen Tammelassa, kun se hallitsi ensin koko ensimmäisen puoliajan ja toisellakin puolikkaalla sai paremmat maalintekotilanteet. Lopulta kotijoukkueen Sergei Korsunov iski voitto-osuman vastahyökkäyksestä, ottelun ollessa jo kolmatta minuuttia yliajalla.
Esitys oli kuitenkin Kerhon nuorelta joukkueelta tuloksesta huolimatta hyvä, paikkoja oli selvästi isäntiä enemmän ja pariinkin kertaan kilauteltiin vastustajan maalikehikon yläputkea. Kunhan maalit alkavat osumaan kohdalle, alkaa tulostakin tulemaan.

TPV – Kerho 07 1-0 (0-0)
1-0 90+3 Sergei Korsunov

Ensimmäisen vartin aikana mm. Hector Garcia ja Timo Rauhala hätyyttelivät hyvillä vedoilla kotijoukkueen maalivahtia, joka oli kuitenkin hyvin sijoittuneena. Hyökkäysinto oli kostautua jo ensimmäisellä puoliajalla, kun puolen tunnin pelin jälkeen puolestaan Kerhon maalivahti Luis Fernando joutui venymään pariin paraatipelastukseen.

Seuraavaksi pääsi maalintekoa kokeilemaan Elias Ahde toisessa päässä, päästessään yksin läpi Emil Lidmanin hyvän syötön jälkeen. Maalissa kuitenkin Mikko Kruuti tuli vastaan ja veti pidemmän korren. Sama mies oli asialla vain viisi minuuttia edellisestä ja nyt syöttäjänä toimi Timo Rauhala. Veto onkin vaarallinen, mutta Kerhon pelaajien harmiksi se kolahti vain ylärimaan ja näin puoliajalle mentiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toisella puoliajalla ottelun kulku hieman tasaantui ja tunnin pelin jälkeen jälleen tarkitstettiin Luis Fernandon refleksejä, kun Sergei Korsunov veti komeasti paristakympistä. Luffe torjui tilanteen varmasti.

68. minuutilla Ahde vetää loistavasti noin paristakymmenestä metristä, mutta jälleen pallo osuu vain maalin yläkehikkoon. Sama mies pääsee koittamaan vielä uudelleen 75. minuutin kohdalla kaukolaukauksella, mutta tällä kertaa maalivahti Kruuti saa näppinsä väliin ja tuloksena kulma.

Ja kun ei itse saatu palloa maaliin, onnistui lopulta vastustaja. TPV:n Korsunov pääsi vastahyökkäyksestä pallon kanssa Kerhon hyökkäysalueelle ja ampui pallon verkkoon kuudentoista rajalta, kun pelattiin jo ottelun aivan viimeisiä sekunteja. Ottelu myös päättyy maalin jälkeen kotijoukkueen voittoon.

Ottelun parhaana palkittiin Kerho 07:n kapteeni Jyri Hietaharju, kaksi tähteä kotijokkueen Mika Lindroosille ja yksi tähti kotijoukkueen maalivahtina loistotorjuntoja esittänyt Mikko Kruuti.

Ok suoritus meidän pojilta tänään, mutta jotain jää kuitenkin puuttumaan. Kaveri teki maalin, me ei tehty, kommentoi vastuuvalmentaja Max Peltonen pettyneenä.

Tärkeintä nyt on kuitenkin että luotetaan edelleen omaan tekemiseen ja uskotaan että niitä maaleja alkaa tulemaan. Me kuitenkin luomme paikkoja ja hallitsemmekin pelejä, joten tämä on pienestä kiinni, jatkaa Peltonen luottavaisena.

Kerho 07 kohtaa seuraavaksi viikon päästä pelattavassa kotiottelussa Å;bo IFK:n. Ottelu pelataan Seinäjoen Keskuskentällä lauantaina 14.6. klo 16.00.

Kerho 07: Luis Fernando MV, Jesse Jääskeläinen, Kalle Taimi, Joona Lautamaja, Timo Rauhala, Jyri Hietaharju, Hectr Garca, Tuomas Lähdesmäki, Jesse Sarajärvi, Emil Lidman (70› Aki Sipilä) ja Elias Ahde.

Varoitukset: Rauhala 14 min ja Jääskeläinen 28 min.

Kerho 07:n pelaajat Tammelan stadionin nurmella ennen päivän ottelua.