123 456 7890

Yhteistyökumppani: STUERTTI
Yksi Seinäjoen Jalkapallokerhon pääyhteistyökumppaneista, Hotelli Stuertti, on Pauli Lampisen pyörittämä hotelli- ja ravintolakokonaisuus Seinäjoella, Törnävällä.

Kelataampas hieman historian sivuja taaksepäin. Hotelli Stuertti, entiseltä nimeltään Hotelli Sorsanpesä on varmasti jokaisen hiemankaan varttuneemman seinäjokisen ihmisen mielessä, ainakin nimenä. Sorsanpesän kulta-ajat ovat olleet 70-luvulla, jolloin upea hotelli ja ravintolat vetivät väkeä maakunnasta ja miksei kauempaakin tuolloiseen Seinäjoen ykköspaikkaan niin viikonloppuisin kuin arkisinkin. Hotelli ravintoloineen lopetti toimintansa 90-luvun lopussa. 2000-luvulla kiinteistö näki muutaman eri yrittäjän toimien tuolloin lähinnä kesäisin suurtapahtumien, Tangomarkkinoiden ja Provinssi Rockin, aikana.

Stuertti – toiminimellä Hotelli lähti matkaan vuoden 2008 alussa, Pauli Lampisen vuokratessa Sorsanpesän kiinteistön. Lampiselle oli alun alkaen selvää, että nyt rakennetaan uutta, eikä herätellä vanhaa henkiin. Näin ollen vanha kunniakas nimi Sorsanpesä lähti “vaihtoon” ja Stuertti sai alkunsa.

Siihen aikaan kun Seinäjoen Jalkapallokerhoa oltiin perustamassa Pauli Lampinen oli heti yhteydessä seuran johtokuntaan haluamalla olla tukemassa Seinäjoen uutta jalkapallon lippulaivaa.

Seuralla on Hotelli Stuertin tiloissa käytössä oma toimistotila niin joukkueen johdolle kuin johtokunnallekin. Joukkue starttaa bussinsa jokaiseen vierasotteluun Stuertista ja tietenkin saunaillat yms. Järjestetään hotellin sauna- ja uima-allastiloissa.

Mainitsemisen arvoinen ravintola Stuertissa on Lento Pub, joka näyttää kaikki Seinäjoen Jalkapallokerhon kotiottelut jättiscreeniltä. Matsien esitys-aikoja kannattaa seurailla Lento Pubin nettisivuilta osoitteesta www.lentopub.fi. Haluamasi matsin saat myös katsoa screeniltä henkilökunnalta pyytämällä, jos ei parhaillaan näytetä esimerkiksi futiksen EM-kisoja. Siinä onkin vinkki kannatajille tai vaikkapa kaveriporukoille!

Stuertin kodikkaat kokoustilat soveltuvat niin päiväkokouksiin, koulutustilaisuuksiin, luentoihin kuin seminaareihinkin. Kompassi-sali on mitä mainioin paikka yritysten tuote-esittelyille ja work shopeille. Itse hotellissa on yhteensä 51 huonetta, joista yksi on sviitti. Hotelliin on helppo osata eikä parkkipaikkaa tarvitse kauaa etsiä, sillä hotellilla on erinomaiset pysäköintitilat aivan hotellin vieressä. Tämän lisäksi kaunis Törnävän ympäristö tarjoaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun.

Kuten tästäkin lyhyehköstä esittelystä voi huomata, Stuertti taipuu moneksi. Lisää Stuertista löydät osoitteesta www.stuertti.fi.

ELÄMÄ MAISTUU.op”