123 456 7890

Kolme kovaa Pohjalaista – SJK, KarhuBasket ja Kossu

Seinäjoen Jalkapallokerho, Korisliigan Kauhajoen KarhuBasket sekä Superpesiksen Koskenkorvan Urheilijat aloittavat yhteistyön.

Jatkossa SJK kausikortilla voi ostaa kaksi lippua yhden hinnalla sekä Kauhajoen Karhun Korisliigan kotiotteluihin, että Kossun Superpesiskotiotteluihin. Ja sama koskee myös muiden joukkueiden kausikorttilaisia vastavuoroisesti, eli KarhuBasketin kausikorttilaiset pääsevät kaksi yhden hinnalla sisään SJK kotiotteluihin ja samoin toimitaan Koskenkorvan Urheilijoiden kanssa.

Etu toimii kaikilla kauden 2013 kausikorteilla ja on voimassa heti (KarhuBasketin kauden 2012-2013 kausikortti). Tarjoukset eivät koske pudotuspelejä, karsintapelejä tai jalkapallon Suomen cupin otteluita.

Tarkoituksena on nostaa kolmen kovan Pohjalaisseuran, alueidensa ykkösseurojen tunnettavuutta toistensa alueilla ja herätellä henkiin Etelä-Pohjanmaan me-henkeä yli lajirajojen.
Samalla seurojen omat kausikortit saavat lisäarvoa, kun kortti toimii joukkueiden omien otteluiden lisäksi myös muiden seurojen otteluihin ja jopa oman seuran ollessa sarjatauolla.

– Tämmöinen koko Etelä-Pohjanmaan juttu on hienoa, sillä meistä SJK Kannattajista moni käy varmasti katsomassa muutenkin koripalloa, pesäpalloa sekä muita lajeja. Ainakin itse tykkään koripallosta kovastikin. Tietenkin oman kaupungin seurat, kuten Jymy-Jussit, S-Kiekko ja SPV on meille ennestään tuttuja ja niitä seurataan aktiivisesti, mutta on hienoa päästä katsomaan miltä kannattajakulttuuri vaikuttaa lähinaapureiden parissa, kommentoi SJK Kannattajien puuhamies Lari Paski yhteistyötä.

– Tämä on ensimmäinen askel seurojen yhteistyössä. Nyt kausikortista tulee todellinen vuosikortti, kun sillä pääsee ympärivuotisesti katsomaan otteluita. Tämmöinen yhteistyö on tärkeää ja me näemme että koko Etelä-Pohjanmaa on meille tärkeä alue. Jatkossa toivottavasti yhteistyötä vain syvennetään entisestään koko alueella ja laajennetaan muidenkin lajien sekä seurojen pariin, toteaa Ari Kilpiö Koskenkorvan Urheilijoista.

– Ehdottomasti loistava juttu ja me KarhuBasketissa koemme että tämä on tärkeää myös näkyvyyden ja kannattajapohjan lisäämiseksi. Toivottavasti voimme syventää yhteistyötä myös markkinoinnillisesti. Olemme jo suunnitelleet jopa bussireissuja kesän otteluihin kannattajiemme kanssa ja kutsumme mielellämme SJK:n ja Kossun kannattajat meille kylään vastavuoroisesti, toivottaa Mika Perälä KarhuBasketista.

Yhteistyöseurojen nettisivut:

Seinäjoen Jalkapallokerho

Kauhajoen KarhuBasket

Koskenkorvan Urheilijat