123 456 7890

Yhdeksäs peräkkäinen voitto
Kaskö IK – SJK Reservit 1-3
07 min 1-0 Alexander Bondn
17 min 1-1 Ville Pakkala
42 min 1-2 Petri Niemi
64 min 1-3 Miika Asunmaa

SJK Resrvit otti jo yhdeksännen perkkäisen voittonsa Vaasan Piirin Nelosessa hakiessaan tiistai-iltana voiton Kaskisten Myllylahden kentältä.

Tällä hetkellä vaikuttaa vahvasti siltä, että Nelosessa ei oikein ole pysäyttäjää vastuuvalmentaja Jari Kujalan johtamalle nousujunalle, joka puksuttaa vakuuttavasti kohti Kolmosta.

Kotijoukkue aloitti ottelun kuitenkin ihan pirteästi ja pisti ressut ahtaalle. Pelikelloon ei ollut ehtinyt kymmentäkään minuuttia kun Alexander Bondn laukoi vaparin sisään etukulmasta noin 25 metristä.

Isännät saivat pelata kymmenen minuuttia johtoasemassa, kunnes Saku Koskinen vapautti syötöllään Ville Pakkalan pahantekoon. Pakkala tasoitti ottelun viimeistellen kauden seitsemännen maalinsa nousten samalla sarjan maalintekijätilaston kärkeen yhdessä Joonas Kuivalaisen kanssa.

Vain kolmisen minuuttia ennen taukoa vieraat siirtyivät ottelussa ensimmäistä kertaa johtoon. Seitsemän maalia tällä kaudella viimeistellyt Joonas Kuivalainen toimi nyt tarjoilijana kulmurista ja edellisessä ottelussa maalin makuun Ponnistusta vastaan päässyt toppari Petri Niemi puski pallon yläkulmaan.

Reilun tunnin pelin jälkeen vierasjoukkue sinetöi voittonsa. Miika Asunmaa purjehti laidalta keskelle ja laukoi takatolpan kautta ressujen kolmannen osuman taaten näin yhdeksännen peräkkäisen voiton joukkueelleen. Maali oli “Millille” toinen kuluvalla kaudella ja toinen peräkkäisissä otteluissa.

– Vastustaja pelasi aika lailla niin kuin suurin osa joukkueista edustusta vastaan, elii viisi alhaalla ja yksi piikissä kyttäämässä. Aika hyvin saimme pallolliselle prässiä. Tämä oli kuitenkin ehkä hankalin peli tähän mennessä, sillä koko ajan sai olla varpaisillaan, analysoi joukkueen valmentaja Jari Kujala ottelua.

– Täytyy olla tyytyväinen peliin kun nousimme vieraissa takaa voittoon. Peli ei kääntynyt niin selkeästi meille kuin moni aiempi matsi toisella puoliajalla. Ei Kaskinen huonosti pelannut ja matsi oli ihan OK vääntö, lisäsi “Kuikku”.

Isäntien parhaimmistoon kuului topparina häärännyt ikinuori Valeri Oleinik, joka haki hyvin muutamalla pitkällä pystypallolla hyökkääjää.

Voitto Kaskisissa lisäsi ressujen sarjajohdon 11 pisteeseen Sisu-Pallon kompastuttua samaan aikaan Lapualla Ponnistusta vastaan tappioon.

On kovin vaikea kuvitella reservien hukkaavan moista johtoa ennen kauden loppua. Tietenkään sarja ei ole edes puolessa välissä vielä, mutta melko tyrmäävää on Kujalan suojattien meno Nelosessa.

SJK Reservit: Atte Tervasmäki, Sami Metsäranta (75. Herman Mäenalanen), Petri Niemi, Jaakko Lampi, Samuli Mäenpää (46. Matias Lampinen), Joonas Kuivalainen (75. Juuso Koskela), Johannes Saranpää, Petri Huttu, Saku Koskinen (57. Jussi Kankaanpää), Miika Asunmaa (66. Olli Rintamäki), Ville Pakkala