123 456 7890

Yhdeksän oli tavoite
Keskiviikkona oli luettavissa juttua Kerhon Tommi Haanpäästä Eparin sivuilla. Näin se homma menee…

Nuori Tommi Haanpää nousi keväällä Seinäjoen Jalkapallokerhon avaukseen. Viime kaudella vielä B-junioreissa SM-sarjaa pelanneen tuulennopean liinatukan raju tavoite tälle kaudelle oli viimeistellä ensimmäisellä Kakkosen kaudellaan yhdeksän maalia.

Aikataulussa hän ainakin on, sillä kun pelejä on takana alle puolet, on osumia syntynyt jo kuusi. Niistä kolme viimeisissä kolmessa ottelussa. Sunnuntaina Haanpää iski Kerhon neljännen osuman iisalmelaisen PK-37:n verkkoon 4-2 -voitossa.

Nyt edessä on uusi haaste Norrvalla FF:n saapuessa lauantaina Keskuskentälle vieraaksi.

“Itse en ole heitä vastaan talvella pelannut, mutta olin kyllä katsomassa ottelua. Siinä meillä oli peli pahasti sekaisin kun pelaajia puuttui niin paljon. Sieltä tulee vastaan taitava ja voimakas joukkue”, tietää Haanpää.

“Oma kausi on kyllä mennyt tähän asti todella mukavasti, varsinkin nyt kun on taas päässyt tekemään maaleja. Vieläkin hauskempaa on se, että myös joukkue on alkanut pärjätä ja ollaan palattu voittojen tielle”, iloitsee Haanpää, joka tauon aikana sai isänsä seurakseen Kerhon valmennustiimiin.

Ohjeita hyökkäyspelaamisesta on kuitenkin tullut pääasiallisesti uudelta päävalmentajalta, Jari Kujalalta.

“Hän on kehottanut minua haastamaan rohkeasti, käyttämään omia vahvuuksiani ja luomaan tilaa. Normaalijuttuja, eli yksi-vastaan-yksi tilanteiden ja nopeuteni hyödyntämistä”, paljastaa Haanpää uuden päävalmentajan vinkit.

Vaikka yhdeksän maalin tavoitteleminen kuulostaa keltanokalta melko kovalta jutulta, löytyy sille perusteet.

“Aina pitää asettaa tavoitteet korkealle. Ajattelin, että jos onnistun siinä, on ihan hyvä olo. Paljon on tullut tuhlattua paikkoja, muttei sellaista kaveria näissä sarjoissa olekaan, joka ei niin tekisi. Ei sellaisia ole edes liigassa. Ikinä ei ole niin hyvä, ettei tarvitsisi harjoitella ja kyllä se viimeistely edelleen vaatii töitä, vaikka jo kuusi maalia onkin kasassa”, vakuuttaa Haanpää.

Onnistuuko pellavapää jälleen lauantaina kun Kerho kohtaa Norrvalla FF:n Kakkosen Lohko C:n kamppailussa Keskuskentällä?