123 456 7890

SJK palasi harjoituksiin viime perjantaina ja päätti ensimmäisen harjoitusviikon sisäiseen harjoitusotteluun. Mukana pelissä oli sekä SJK:n että SJK Akatemian pelaajia ja kokonaisuutena tapahtuma olikin hyvä. Molempiin joukkueisiin saatiin täydet ryhmät ja muutamia vaihtopelaajia. Ensi viikolla joukkue pelaa harjoitusottelun Pietarsaaressa ja kahden viikon päästä kohdataan Suomen Cupin karsintavaiheessa VPS.

Harjoitusjakson alussa aloittelimme melko tavallisilla pallotreeneillä ja hieman käynnistelimme koneita. Maanantaina meillä oli testipäivä Kuortaneella ja teimme fyysiikkatestejä pelaajille koko päivän. Tiistai-torstai -jakson menimme kovaa kahdella treenillä päivässä ja nyt päätimme viikon sisäiseen peliin, kertoo SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko ensimmäisestä viikosta.

Koska meillä ei vielä ole pelaajia tarpeeksi kahteen täyteen joukkueeseen, pyysimme mukaan akatemian pelaajia ja pelasimme kaksi puolen tunnin jaksoa isolla kentällä. Se oli hyvä tapahtuma ja on hyvä nähdä pelaajat pelissä isolla kentällä. Varsinkin kun ensi viikolla pelaamme Jaroa vastaan. Meillä oli mukana myös pari sopimuksetonta pelaajaa, joita näimme nyt pelissä mukana, Eremenko jatkaa.

Ensi viikolla toivottavasti pelaajat tulevat taas täydessä kunnossa takaisin. Joillain pelaajilla on ollut hieman flunssaa, mutta ei mitään pahempaa. Toivon myös, että saamme ensi viikolle mukaan muutamia testipelaajia. Mielestäni meillä on kuitenkin nyt riittävästi pelaajia kahden viikon päästä alkavaan Suomen Cupiin, varsinkin jos saamme vielä muutaman sopimuksen maaliin ennen sitä, sanoo Eremenko.

Tämä oli normaali kauden avausviikko. Ensi viikolla käymme kiinni taas entistä enemmän pelillisiin asioihin. Ja päätämme sen viikon harjoituspeliin Jaroa vastaan, päättää Eremenko.

Akatemian virallinen kausi alkaa viikkoa aiemmin, kun A-nuoret aloittavat karsintansa 18.1. vierasottelulla Ilvestä vastaan. Sitä ennen SJK U20 pelaa harjoitusottelun KPV-akatemiaa huomenna lauantaina 12.1. Wallsportissa klo 13:45. SJK U23 aloittaa Kakkosen Cupin 25.1., eli samana päivänä kuin edustus aloittaa oman cup-taipaleensa.

Palasimme viime torstaina treeneihin, pääosin A-nuorten kanssa. Treenasimme torstain ja perjantain, ja lauantaina pelasimme keskinäisen harjoitusottelun niiden A-juniorien kanssa, jotka olivat paikalla. Osahan on ollut edustuksen mukana treenaamassa ja osa tuli mukaan myöhemmin, sanoo SJK Akatemian johtaja ja SJK U23- sekä SJK U20-joukkueen valmennuksesta vastaava Jani Uotinen.

Tällä viikolla on ollut sitten ihan normaali harjoitusviikko. Ne pelaajat, jotka mukaan pääsivät, pelasivat tänään aamupäivällä perjantaina. Illalla meillä on vielä akatemian harjoitukset ja huomenna lauantaina harjoitusmatsi KPV-akatemiaa vastaan, Uotinen jatkaa.

– Tosipelit alkavat viikon päästä ja miesten Kakkosen Cup kahden viikon päästä. SJK U23-joukkueen muut pelaajat palaavat harjoituksiin maanantaina, joten ehdimme vielä kaksi viikkoa treenaamaan heidänkin kanssaan. Meillä on nyt ollut mukana testipelaajia ja oli jo syksylläkin. Tämä on sitä aikaa vuodesta. Rakennamme joukkuetta rauhassa kautta varten, kertoo Uotinen.

Harjoittelemme yhdessä SJK U23:n ja SJK U20-joukkueen kanssa. SJK U17 harjoittelee omana yksikkönään. Toni Lehtinen vastaa heistä ja Brian Page on ollut minun mukana vanhempien pelaajien kanssa, sanoo Uotinen lopuksi.

Edustusjoukkueen vuoden ensimmäinen harjoitusottelu pelataan ensi viikolla Pietarsaaressa 19.1. Vastassa on jälleen FF Jaro, joka kohdattiin Seinäjoella joulukuussa.

Ensimmäinen virallinen ottelu pelataan 25. tammikuuta, kun SJK aloittaa Suomen Cupin karsinnat lohkovaiheen ottelulla VPS:aa vastaan. Ottelu pelataan Wallsport Areenalla ja ennakkoliput ovat myynnissä SJK:n verkokkaupassa. Suomen Cup kuuluu myös SJK:n kauden 2019 kausikorttiin. Kausikortit saat vielä edullisemmalla hinnalla 31.1. asti ja sen jälkeen hinnat nousevat kymmenellä eurolla kaikissa hintaluokissa. Kausikortit ja ennakkoliput SJK:n verkkokaupasta tai arkisin klo 9-16 SJK Shopista.

Löydät kaikkien SJK:n joukkueiden otteluohjelmat SJK:n nettisivuilta. Joukkueiden omiin osioihin on myös päivitetty tämän hetken pelaajatilanteet.