123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon synkkä heinäkuu koitetaan kääntää takaisin duurivoittoiseksi, kun ensi sunnuntaina 21.7. FC KooTeePee saapuu Keskuskentälle. Ottelu alkaa klo 18.30 ja portit aukeavat klo 17.00.

SJK on pelannut heinäkuussa kolme ottelua ja hävinnyt niistä kaksi sekä onnistunut nappaamaan yhden tasapelin AC Oulua vastaan.

Nopeassa ajassa SJK:n yhdeksän pisteen sarjajohto on kaventunut vain yhteen pisteeseen. Sarjan kärjessä siis ollaan edelleen ja kaikki on täysin omissa käsissä, mutta näillä tuloksilla takana hengittävät Ilves ja Haka tulevat hyvin nopeasti ohi.

SJK on kärsinyt viime aikoina tehottomuudesta ja karmeasta epäonnesta, sillä kaikki nuo ottelut on ollut täysin voitettavissa. Niissä on hallittu peliä ja luotu tukuttain maalintekopaikkoja, kun vastustajalla taas tuntuu pallo pomppivan puolittaisistakin tilanteista sisään.

Pohjimmiltaan jalkapallo on kuitenkin maalintekopeli ja ilman maaleja pelin hallinnalla ei ole mitään merkitystä.

Sinänsä tuntuu hassulta sanoa joukkueen olevan tehoton, kun Toni Lehtinen johtaa maalipörssiä kahdeksalla maalillaan, maaleja on tehty koko kaudella sarjan eniten, 31 kappaletta ja torstainen ottelu OPS:ää vastaan oli vasta toinen koko kaudella, jossa ei maalinteossa onnistuttu. Edellisen maalittoman ottelun SJK pelasi kesäkuun alussa Valkeakoskella, kun pisteet jaettiin maalittoman tasapelin jälkeen.

Kuitenkin lisää onnistumisia kaivataan ja sunnuntaina niihin on jälleen mahdollisuus.

Vierailija FC KooTeePee ei mikään helppo vastustaja todellakaan ole, niitä ei Ykkösessä ole yhtään, mutta edellisessä ottelussa juuri heitä vastaan, SJK esitti koko kauden parasta peliään kotikentällään.

SJK tarvitsee kuitenkin koko kotiyleisön tuen sunnuntaina, jotta kurssi saadaan käännettyä. Ottakaa siis kaverinnekin mukaan ja tulkaa Keskuskentälle kannustamaan SJK:ta, Meidän Kerhoa.

SJK tarvitsee onnistumisia ja kannattajien tukea sunnuntaina

Kotkanpojat Seinäjoelle toistamiseen

Ykkösessä pelataan kolminkertainen sarja ja osa joukkueista vierailee siten kahdesti joissain paikoissa ja joissain vain kerran. FC KooTeePee vieraili Seinäjoella jo kerran aiemmin, sunnuntaina 2. kesäkuuta ja tuolloin Kerho oli parempi luvuin 2-0. Maaleista vastasi Matti Lähitie ja Justin Moose.

Tuon jälkeen KooTeePee on pelannut kahdeksan ottelua ja voittanut niistä kolme. Joukkueen valmentaja Sami Ristilä on saanut nyt joukkueen kuitenkin parempaan iskuun ja vaikka kolmesta viimeisestä ottelusta on voitettu vain yksi, on otteet olleet sitä luokkaa, että joukkue voisi nousta vaikka mukaan nousutaistoon syyskaudella.

Joukkueen tärkein pelaaja lienee FC Florasta Suomeen palannut Valeri Minkenen, joka on pelannut yhtä vaille kaikissa KooTeePeen otteluissa. Tärkeä pelaaja on myös Toni Lindberg puolustuksessa sekä hyökkääjä Samuli Kaivonurmi. Minkenen on kuitenkin joukkueen tehokkain pelaaja ja hän antaa erikoistilanteet sekä johtaa pelaamista keskikentällä.

Ennen vanhaan KooTeePee muistettiin kovaotteisena korkeiden pallojen viljelijänä, mutta tällä kaudella kotkalaiset ovat pitäneet pallon maassa ja nimenomaan pyrkineet pelaamalla voittoihin.
Siksi sunnuntain ottelusta voi odottaa viihdyttävää ja tilanteita tullaan varmasti näkemään molemmissa päissä.

FC KooTeePee vieraili Seinäjoella kesäkuun alussa ja peli keräsi komeasti yleisöä.

Loukkaantumisia ja pelikieltoja

SJK on tällä hetkellä kauden vaikeimmassa vaiheessaan. Otteet kentällä eivät varsinaisesti ole olleet huonoja, mutta onnistumisia ei tule ja se syö pelaajia varmasti siinä missä kannattajiakin. Viime aikoina on myös tullut ikäviä loukkaantumisia, kuten hengenluoja Aki Sipilän koko kauden päättänyt sääriluun katkeaminen, Timo Tahvanaisen ja Jyri Hietaharjun pienemmät vammat, jotka pitävät miehet pois kentiltä ainakin vielä sunnuntain ottelusta.

Ja lisää jobinpostia tuli Oulun keikalla, kun Matti Lähitie joutui katselemaan erotuomarin nostamaa punaista korttia ja mies joutuu huilaamaan pelikiellon vuoksi sunnuntain ottelun sekä seuraavan Haka kamppailun.

Pelaajia tarvitaan myös Kerho 07:n riveissä, jossa kato on käynyt myös armeijaan lähtijöiden muodossa. Edustusjoukkue on kuitenkin tietenkin se tärkein ja ensisijaisesti miehet tarvitaan sen mukaan.

Tulijapuolella SJK lainasi alkuviikosta riveihinsä HJK:n hyökkääjä Akseli Pelvaksen, joka teki debyyttinsä Oulussa torstaina. Pelikuntoon pääseminen ja uuteen joukkueeseen tutustuminen kuitenkin vie varmasti muutaman ottelun, ennenkuin nähdään sitä parasta Aksua. Oulussa Pelvas jo väläytti pariin kertaan, mutta ruuti oli vielä märkää. Miehen kotidebyytti on kuitenkin luvassa tänä sunnuntaina ja toivotaan että se olisi onnistunut sellainen.

Mitään ei ole tällä kaudella vielä hävitty ja SJK johtaa edelleen sarjaa. Pelejäkin pelataan vielä 12 tällä kaudella ja kaikille joukkueille tulee hyviä ja huonoja aikoja. Sunnuntaina voitto ja ensi viikolla vielä Haka kumoon, niin superjännittävä Ykkönen onkin taas SJK:n kohdalla juhlaa. Tähän tarvitaan kuitenkin niitä onnistumisia sekä kannattajien tukea.

Kaikki mukaan kannustamaan SJK voittoon Keskuskentälle!

SJK – FC KooTeePee su 20.7. klo 18.30

HJK:sta lainalle tullut Akseli Pelvas tekee kotidebyytin SJK paidassa sunnuntaina.

Sisäänkäynti ja ennakkoliput

Sisäänkäynti Keskuskentälle, sekä lipunmyynnit, löytyvät pääkatsomon takaa, sekä aurinkokatsomon puolelta eteläpäädyn kulmasta, pesäpallostadionin puolelta.

Portit ja palvelut Keskuskentällä aukeavat sunnuntaina klo 17.00. Kentältä löytyy anniskelualueet, pomppulinna, kahvila- ja makkaranmyyntipalvelut sekä fanituotemyyntivaunu, joka sijaitsee pääkatsomon takana.

Parhaat parkkipaikat löytyy pesäpallostadionin puolelta, sillä pääkatsomon takana tilaa on rajallisesti.

Kaikki paikalle mahdollisesti tulevat vieraskannattajat sijoitetaan omalle rajatulle alueelle, Keskuskentän aurikokatsomoon ja sen pohjoispäätyyn.

Kaikkien peliin tulevien on syytä kuitenkin varautua laukkujen yms. tarkistukseen tarvittaessa.

Liput:
12 � normaalihinta
8 � alle 16 vuotiaat, eläkeläiset, varusmiehet ja opiskelijat.
Alle 12 vuotiaat ja sotaveteraanit, ilmainen sisäänpääsy.

??SJK Kannattajat-kortilla saa Wallsportin kahviosta ostetuista ennakkolipuista -20 %.?
Hospodasta, Wilsonista ja Coffee Housesta S-etukortilla ennakkolipuista -20 %??

Ennakkolipunmyynti:
?- Wallsport?
– Hospoda Korbel?
– Sport Bar Wilson
?- Coffee House
?- Etelä-Pohjanmaan Matkailu?

?HUOM! alennukset vain ennakkolipuista!