123 456 7890

Voitto maistui Kujalalle
Seinäjoen Jalkapallokerho jatkoi tappiotonta vierasotteluiden putkeaan venyttämällä sen kuuteen Kokkolan Keskuskentällä taitavaa sarjakolmosta, GBK:ta, vastaan. Voitto irtosi numeroin 2-1 (1-1) Mikko Kärjen ratkaistua kamppailun maalillaan 79. minuutin kohdalla.

“Totta kai maistui tosi hyvälle. Tämä oli meille tärkeä juttu viime viikonlopun Norrvalla -tappion jälkeen. Saadaan varmasti aimo annos lisää itseluottamusta ja voidaan todeta, että tuo NFF-peli oli vain yksi pieni poikkeus nykytilasta”, iloitsi viidennen ottelunsa päävalmentajana hoitanut Kujala.

Viidestä ottelusta Kerho on onnistunut poimimaan kymmenen pistettä, eli kaksi pinnaa ottelua kohti. Moisen tahdin jatkuessa on selvää, että myös sarjasijoituksen oletetaan paranevan.

“Kyllä meillä tässä sarkaa on edelleen, mutta tuleva viikko on varmasti huomattavasti mieluisampi kuin mennyt viikko oli. Tällainen antaa kyllä aina lisää intoa työntekoon”, vakuuttaa Kujala, jonka joukot matkustavat keskiviikkona FC YPA:n vieraaksi Safarin puistostadionille Ylivieskaan.

“Täytyy toivoa, että suunta pysyy tällaisena edelleen. Ensimmäinen puoliaika oli meiltä kuitenkin vieläkin liian passiivista, mutta onneksi me saimme sen asian kuntoon tauon aikana. Kopissa oli kyllä sellainen fiilis, että tätä matsia ei taatusti hävitä”, kertoi Kujala tunnelmia.

“Toisella puoliajalla tiivistimme peliämme ja muutimme vähän karvausta. Nyt pää kesti lopun, vaikka kyllä siinä pariin kertaan joutui vetämään happea loppuhetkillä pallon viuhuttua niukasti oikealta ohi”, tunnusti Kujala.

Kerho saa keskiviikon otteluun takaisin pelikiellossa olleen Jani Asuintuvan ja mitä suurimmalla todennäköisyydellä myös kippari Jukka-Pekka Salmisen, joka katseli Kokkolassa matsin siviileissä varotoimentpiteenä.op”