123 456 7890

Virolaisen 3. divisioonajoukkue SK Tääksin treenileiri Seinäjoella päättyi ilman maaleja, sillä eilen Kerho 07 murjoi tylyt 13-0 luvut taululle ja tänään SJK:n A-nuoret jatkoivat samaa tahtia. Jos eilen pelin sankarin oli Miika Asunmaa kuudella maalillaan, tänään sankari oli Elias Ahde, joka iski kolmasti virolaisten verkkoon.

SJK U19 – SK Tääksi 7-0 (1-0)
1-0 28 min Janne Tuohisaari
2-0 50 min Elias Ahde
3-0 53 min Tuukka Hiltunen
4-0 56 min Elias Ahde
5-0 58 min Janne Tuohisaari
6-0 70 min Elias Ahde
7-0 80 min Tuukka Hiltunen

– Peli oli lukemien valossa selvä ja me pidettiin toki palloa. Aikalailla samanlaista pelaamista kuin eilenkin, kommentoi valmennusvastuuta tänään kantanut Jorma Tuohisaari ottelua.

– Ensimmäiselle puoliajalle SK Tääksi tuli todella vahvasti ja peli oli selvästi tasaisempi. Toisella puoliajalla SK Tääksin kestävyys sitten lopahti toiseen maaliin ja peli oli selvemmin meidän hallussa kuin ensimmäinen puolisko, arvioi Tuohisaari.

– Me pyrittiin pelaamaan tiukka puolustuspeli ja pitämään välit tiiviinä ja tässä onnistuttiin. Pyrimme siirtämään palloa nopeasti kuten eilenkin, yhdellä kahdella kosketuksella eteenpäin. Hyökkäyspeli meillä kyllä toimii hyvin ja hienoa että tuli taas paljon onnistumisia, päättää Tuohisaari.

SJK U19 pelaa ensi tiistaina 5.3. SM-Karsintaa Mustasaaren Botniahallissa ja isäntinä toimii Vaasan Palloseuran U19 joukkue.

SJK U19: Paavo Valakari, Teemu Nimell, VIlle Kukkanen, Arttu Aromaa, Aleksi Leppänen, Jesse Jääskeläinen, Aleksi Ahde, Eetu Takala, Janne Tuohisaari, Panu Leppä ja Tuukka Hiltunen.
Vaihdosta sisään tuli: Elias Ahde, Akseli Metsä-Ketelä ja Roope Takala.

Näitä vaideltiin pitkin puoliaikaa edestakaisin pelin kuluessa.