123 456 7890

Viron maajoukkuerinkiin kuuluva laitapuolustaja Trevor Elhi siirtyy SJK-paitaan. Vasemmalla laidalla viihtyvä 25-vuotias Elhi siirtyy Seinäjoelle vapaalla siirrolla.

Trevor Elhi on voittanut Viron mestaruuden ja cup-mestaruuden kertaalleen, sekä pelannut Viron pääsarjassa yli 200 ottelua. A-maajoukkuepelejä on tullut kasaan yhdeksän ja nuorten maajoukkueissa pelejä on useita kymmeniä. Hän on edustanut Virossa FC Levadiaa, FC Infonetia ja viimeksi viime kaudella Nömme Kaljua.

Ensivaikutelmani tästä seurasta on erinomainen. Tykkään todella näistä olosuhteista ja odotan innolla pääseväni joukkueen mukaan. On mahtava olla nyt täällä, Bulgariassa vietetyn talven jälkeen, sanoo SJK:n uusi laitapuolustaja Trevor Elhi.

Elhi teki alunperin sopimuksen tänä talvena Bulgarian pääsarjajoukkueen kanssa ja pelasi talvitauolla heidän kanssa useita harjoitusotteluita. Sopimusta loppukaudeksi ei kuitenkaan syntynyt.

Tunnen ennestään täältä Mihkel Aksalun, ja olen viime vuosina seurannut jonkin verran Veikkausliigaa muutenkin. Tiedän millaisia seuroja täällä on ja tiedän miten liigajärjestelmä toimii. Eli täällä ei tule siinä mielessä mitään yllätyksiä, Elhi jatkaa.

Olen heti täydessä pelikunnossa ja siinä mielessä heti käytettävissä, jos kaikki siirtopaperit vain saadaan maaliin. Toivon sitä ja toivon, että voisin olla heti mukana lauantaina SJK:n avauspelissä, sanoo Elhi vielä lopuksi.

Lääkärintarkastukset ja muut fyysiset testit tehtiin tiistai-iltana ja sopimus allekirjoitettiin tänään. Elhi liittyy SJK:n harjoitusryhmään heti.

Me olemme yhtenä pelaajana etsineet vielä laitapakkia ja meillä oli täällä aiemmin testissäkin muutama. Trevor Elhi oli kuitenkin jo aiemminkin meidän listalla ja kun olimme katsoneet muutaman aiemman, hän vaikutti meistä parhaalta vaihtoehdolta meille. Hän pelasi viime kaudella täydet 35 peliä mestarijoukkueessa Viron pääsarjassa. Muutaman Euro-ottelun ja hänellä on myös kokemusta maajoukkueesta. Hänen kykynsä on juuri sopivat meille, kertoo SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko.

Hänen energiansa on kuin pienellä terrierillä, taidot ovat hyvät ja hän pelaa kovalla intensiteetillä. Hän teki viime kaudella neljä maalia ja se kertoo että hän on sillä tavoin moderni laitapakki, joka osallistuu vahvasti hyökkäykseen. Hän pystyy tarvittaessa pelaamaan molempia laitoja, sillä hän on molempijalkainen. Hän on myös 25-vuotias, eli tulossa vasta parhaaseen ikään, jatkaa Eremenko.

SJK on ilmoittanut etsivänsä ennen kauden alkua vielä muutamaa pelaajaa ja siirtoikkuna menee kiinni Suomessa 10.4. Nyt Elhin tulon myötä puolustus on kuitenkin kunnossa.

Mielestäni ei joukkueessa voi koskaan olla liikaa laadukkaita puolustavia pelaajia, koska sillä alueella tulee eniten kortteja ja yleensä eniten loukkaantumisia. Ja minä uskon että Elhi on ehdottomasti laadukas pelaaja. Hän tuo meille oman energiansa ja työmoraalin sekä vahvistaa puolustustamme, sanoo Eremenko vielä lopuksi.

SJK avaa Veikkausliigan kautensa lauantaina kotiottelulla Helsingin IFK:ta vastaan. Ottelu alkaa OmaSp Stadionilla klo 15.00 ja ennakkoliput peliin ovat myynnissä SJK:n verkkokaupassa ja SJK Shopissa.

Trevor Elhi

Viron maajoukkuepuolustaja Trevor Elhi on syntynyt Tallinnassa 11. huhtikuuta 1993. Elhi on 177-senttinen laitapuolustaja, joka pystyy pelaamaan tarvittaessa molemmilla laidoilla, mutta parhaiten hän viihtyy vasemmalla laidalla.

Elhi on aloittanut uransa Tallinnan FC Levadiassa kaudella ja on myös seuran oma kasvatti. Debyytti Viron pääsarjassa syntyi 2011. Levadian jälkeen hän siirtyi kaudeksi 2013 naapuriseura Infonetin riveihin ja siellä pelejä tuli kolmella kaudella yli sata. Nömme Kalju nappasi hänet riveihinsä kaudella 2016. Kaljun kanssa hän pääsi juhlimaan Viron pääsarjan mestaruutta kaudella 2018.

Hän on edustanut Viroa maajoukkueissa 16-vuotiaasta alkaen ja teki debyytin Viron A-maajoukkueessa marraskuussa 2016. Kaikkiaan pelejä Viron nuorten maajoukkueissa on 50 ja A-maajoukkueessa yhdeksän.

Viron pääsarjassa pelejä on nuorehkosta iästä huolimatta jo yhteensä 202. Maaleja näissä on syntynyt 17. Elhi on voittanut Levadian reservijoukkueen kanssa kahdesti Viron ykkösdivisioonan, kertaalleen Viron mestaruuden Nömme Kaljun kanssa sekä Viron Cup -mestaruuden Levadian kanssa kaudella 2012. Nömme Kaljun kanssa hän pelasi myös Eurooppa Liigan karsintoja.

Tammikuussa 2019 Bulgarian pääsarjassa pelaava Botev Vratsa teki Elhin kanssa pelaajasopimuksen. Sopimus kuitenkin purettiin yhteisymmärryksessä jo maaliskuussa ja Elhi on vapaa siirtymään SJK-paitaan. Hän ei pelannut Bulgariassa yhtään virallista ottelua, mutta oli kokoonpanossa vaihtopenkillä, kun Bulgarian pääsarja palasi talvitauolta. Lisäksi hän pelasi useita harjoitusotteluita talven aikana. Ennen siirtoa Vratsan riveihin, hänellä oli vaihtoehtoja Suomen, Valko-Venäjän, Romanian ja Kreikan pääsarjoista sekä Englannin kolmannelta sarjatasolta.