123 456 7890

SJK:n 22-vuotias puolustaja Ville Tikkanen on allekirjoittanut uuden pelaajasopimuksen, joka kestää kauden 2023 loppuun ja sisältää option kaudesta 2024.

–Tuntuu todella hyvältä tällä hetkellä. Mielestäni tämä on juuri sopiva askel urallani, sillä SJK toimii hyvänä ympäristönä kehittyä. Olen viihtynyt täällä ja senkin vuoksi halusin jatkaa. Tavoitteeni SJK:n kanssa on pelata europelejä ja siihen tarvitsemme fanien tukea tänä kautena sekä tulevaisuudessa. Odotan innolla tulevia vuosia SJK:n paidassa, fiilistelee Tikkanen uutta sopimusta.

Joulukuussa 2016 Seinäjoelle OLS:n riveistä siirtynyt Tikkanen on ollut kuluvalla kaudella SJK:n parhaita pelaajia, joten SJK-leirissä iloitaan pitkästä jatkosopimuksesta.

–Tiki on ollut tällä kaudella yksi puolustuksemme avainhahmoista, ja olemme iloisia että hän on sitoutunut edustamaan tulevaisuudessakin SJK:ta. Kehitysprosessi hänen kanssaan on ollut ihanteellinen: hän tuli seuraan 16-vuotiaana ja on kehittynyt ajan mittaan avauskokoonpanon pelaajaksi ja on nyt yksi sarjan parhaita toppareita, kommentoi SJK:n tekninen johtaja Richie Dorman.

Oulussa syntynyt Tikkanen on pelannut SJK:ssa kaudesta 2017 lähtien ja nyt kuluva kausi on hänen viidentensä. Tikkasen pelipaikaksi on vakiintunut keskuspuolustus, mutta aiemmin hän on pelannut myös laitapuolustajana ja keskikentällä. Tikkanen oli Suomen maajoukkueen mukana Seinäjoella ja Vaasassa kesällä 2018 pelatussa U19-ikäluokan EM-lopputurnauksessa, ja hän on pelannut myös Suomen U21-maajoukkueessa. Kaikkiaan Tikkanen on nyt pelannut SJK:ssa 58 ottelua edustusjoukkueessa ja 20 ottelua SJK:n akatemiajoukkueissa. Veikkausliigapelejä Tikkaselle on kertynyt 48 ja niissä hän on tehnyt yhden maalin. Tuo debyyttimaali syntyi tällä kaudella IFK Mariehamnin verkkoon kesäkuussa.

SJK onnittelee lämpimästi “Tikiä” jatkosopimuksesta!