123 456 7890

SJK:n Ville Tikkanen on saanut kutsun U19-maajoukkueeseen. Joukkue matkustaa Makedoniaan helmi-maaliskuun vaihteessa ja kohtaa isäntämaa Makedonian kahdesti Skopjessa pelattavissa harjoitusotteluissa.

Koko SJK-väki onnittelee Tikkasta maajoukkuevalinnasta. Tikkkanen on aiemmin ollut mukana U19-maajoukkueen leirityksissä, mutta virallisia pelejä ei ole tullut tilille.

Ville Tikkasen viime kausi oli rikkonainen loukkaantumisten vuoksi, mutta nyt hän on kunnossa. Hän on pelannut SJK:n kauden cupin otteluissa topparina ja sille osastolle me haemme edelleen pelaajia, Suomen päävalmentaja Kimmo Lipponen kertoo Palloliton nettisivuilla.

SJK:ssa erinomaisen talvikauden topparina pelannut 18-vuotias Tikkanen, on alunperin OLS:n kasvatti ja siirtyi Seinäjoelle joulukuussa 2016. Viime kaudella loukkaantuminen piti Tikkasta sivussa ja peliaikaa ei Veikkausliigassa tullut. Tänä talvena hän on kuitenkin pelannut kaikki SJK:n Suomen Cupin ottelut alusta loppuun.

Suomi isännöi Seinäjoella ja Vaasassa ensi kesänä tämän ikäluokan EM-lopputurnausta. Minihuuhkajien lisäksi kisoihin selviytyy maaliskuun lopun EM-jatkokarsinnoista seitsemän lohkon parhaat. Suomi ei järjestäjämaana osallistu karsintoihin, joten valmistavat maaottelut ovat tärkeitä. Nyt kohdattava Makedonia voitti EM-alkukarsintalohkonsa. Suomi ja Makedonia kohtaavat tiistaina 27.2. ja torstaina 1.3. FFM Training Centressä Skopjessa.

Löydät koko Suomen U19-maajoukkueen Palloliiton uutisesta.

Lisätietoa heinäkuun 16.-29. pelattavasta UEFA U19 EM-lopputurnauksesta löydät tästä. Turnaus pelataan Seinäjoella ja Vaasassa. Finaali pelataan Seinäjoen OmaSp Stadionilla 29.7.