123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho ja puolustaja Ville Tikkanen ovat ottaneet käyttöön pelaajasopimuksen yhden vuoden option, jonka myötä Tikkanen jatkaa pelejään Seinäjoella myös kaudella 2024.

24-vuotias Ville Tikkanen nousi kauden 2023 aikana SJK:n nykyjoukkueen jäsenistä eniten pelejä pelanneeksi pelaajaksi, ja on koko seurahistorian kuudenneksi eniten virallisia otteluita SJK:n paidassa pelannut pelaaja. Tikkanen kuului kuluneella kaudella myös SJK:n kapteenistoon. Oulussa syntynyt Tikkanen on pelannut SJK:ssa kaudesta 2017 lähtien. Hänet palkittiin kuluneen kauden päätteeksi kannattajien Kloppien kannu -kiertopalkinnolla.

–Tosi hienoa jatkaa täällä. Olen nauttinut jokaisesta vuodesta täällä ja seura merkitsee minulle paljon. Odotan innolla tulevaa kautta mutta sitä ennen on kiva kuitenki vaihtaa ajatuksia loman parissa. Kiva nähdä perhettä ja käydä ulkomailla rentoutumassa jonka jälkeen taas valmiina uutta kautta varten, kommentoi Tikkanen.

SJK tiedottaa lähipäivinä lisää pelaajatilanteestaan kaudelle 2024.

Kausikortit kaudelle 2024 ovat jo myynnissä. 30.11. asti ne on madollista ostaa alennettuun Early Bird -hintaan. Kausarikauppoja pääset tekemään Ticketmasterin verkkosivuilla.