123 456 7890

SJK on solminut kahden vuoden pelaajasopimuksen maalivahti Paavo Valakarin kanssa ja kolmen vuoden pelaajasopimuksen keskikenttäpelaaja Ville Tikkasen kanssa. Molemmat pelaajat ovat lahjakkaita nuoria pelaajia. 19-vuotias Valakari on ollut SJK:n junioreissa ja Akatemiassa jo vuodesta 2012. 17-vuotias Ville Tikkanen siirtyy Seinäjoelle OLS:n B-nuorista, hän on ollut mukana SJK:n harjoituksissa joulukuusta 2016 alkaen.

Vaikka Villellä ei ole vielä kokemusta aikuisten tasolta, on hän fyysisesti ja mentaalisesti jo yllättävänkin valmis siirtymään suoraan B-junioreiden SM-sarjasta aikuisten tasolle. Hän on ollut positiivinen yllätys jo nyt ja näen hänellä kaikki mahdollisuudet ottaa tulevaisuudessa pelipaikka Veikkausliigajoukkueestamme, luonnehtii SJK:n urheilutoimenjohtaja Janne Kotamäki Ville Tikkasta.

Tikkanen on syntynyt vuonna 1999 Oulussa ja hän on aloitti jalkapallon OLS:ssa neljä vuotiaana. Hän oli kantavia voimia OLS:n 1998-ikäluokan joukkueessa, mutta siirtyi C-juniorina HauPan paitaan ja sieltä Tervareiden mukaan. Ville on pelannut myös HJK:n ja TPS:n mukana kansainvälisissä turnauksissa. Viime kauden hän pelasi OLS:n B-junioreissa SM-sarjassa. Hän on kuulunut Palloliiton Pohjoisen piirin lupauksiin ja ollut mukana Palloliiton teholeireillä ja aluejoukkueissa. Nyt solmittu sopimus SJK:n kanssa, kattaa kaudet 2017, 2018 ja 2019.

Maalivahti Paavo Valakari on syntynyt joulukuussa 1997 Helsingissä ja edustanut SJK:n junioreita vuodesta 2012 lähtien. Hän on pelannut SJK:n edustuksessa pari harjoitusottelua, viimeksi JJK:ta vastaan joulukuussa. Viime kaudella hän oli lainalla Kakkosessa pelaavassa SalPassa sekä saman sarjatason Lapuan Virkiässä. Yhteensä pelejä tuli näissä kymmenen. Hän on pelannut kaudella 2015 Kakkosta SJK:n reservijoukkue Kerho 07:n paidassa 18 ottelua ja oli SJK U19-joukkueen ykkösmaalivahtina. Hän kuuluu ikäluokkansa maajoukkuerinkiin.

Paavo Valakari on ollut jo edustuksen harjoitteluringissä pitkään ja kehittynyt paljon sinä aikana. Hän on tehnyt tinkimätöntä työtä yhdessä muiden maalivahtien ja maalivahtivalmentaja Jori Särkän kanssa. Varsinkin viime kauden aikana hän on ottanut ison askeleen ja ottaa nyt paikkansa edustuksen kakkosmaalivahtina, kommentoi Kotamäki maalivahti Valakaria.

Paavo on hyvin motivoitunut ja tekee töitä hyvällä intensiteetillä. Asenne jalkapalloon on hyvällä tasolla ja hän on hyvä valmennettava. Pelaajatyypiltään hän edustaa nykyaikaista maalivahtia, joka on erinomainen avaamaan peliä ja hallitsee alueen puolustamisen hyvin. Hän on ominaisuuksiltaan nopea maalivahti ja sopii SJK:n pelityyliin erinomaisen hyvin, kommentoi SJK:n maalivahtivalmentaja Jori Särkkä valmennettavaansa.

Ville Tikkanen ja Paavo Valakari ovat mukana lauantaina, kun kaikki SJK:n joukkueet pelaavat kotipelit Wallsport Areenalla. SJK:n edustus kohtaa Ilveksen harjoitusottelussa klo 14:15, Akatemian U20-joukkue klo 16:00 JJK:n ja Akatemian miesten joukkue pelaa vielä klo 19:15 VIFK:ta vastaan. Kaikkiin peleihin on vapaa sisäänpääsy.