123 456 7890

Käynnissä olevalla maajoukkuetauolla, viisi SJK:n pelaajaa urakoi maajoukkueiden mukana. Suomen U18-maajoukkueessa on Maximo Tolonen ja Jeremiah Streng, Suomen U21-maajoukkueessa Joonas Sundman ja Ville Tikkanen sekä Viron A-maajoukkueessa Mihkel Aksalu.

Maalivahti Mihkel Aksalu on Viron A-maajoukkueen mukana EM-karsinnoissa ja kohtaa 8.6. Tallinnassa Pohjois-Irlannin ja 11.8. Saksan Mainzissa isäntämaa Saksan. Viron kanssa samassa C-lohkossa pelaa lisäksi Hollanti ja Valko-Venäjä. Viro on pelannut vasta yhden ottelun EM-karsinnoissa ja niissä se hävisi lohkoa johtavalle Pohjois-Irlannille vieraissa 2-0. Viro on lohkossa neljäntenä, takanaan kahdesti hävinnyt Valko-Venäjä.

SJK:n nuoret puolustajat, Ville Tikkanen ja Joonas Sundman, ovat Suomen U21-maajoukkueen mukana. Joukkue on parhaillaan leirillä Slovakiassa ja kohtaa siellä torstaina 6.6. klo 13:00 Pohjois-Makedonian. Joukkue palaa leiriltä Suomeen ja kohtaa vielä tiistaina 11.6. klo 18:00 Lappeenrannassa Ruotsin. Ottelut palvelevat valmistavina syksyllä alkaviin EM-karsintoihin.

Suomen U18-maajoukkueen mukana on SJK:sta nuoret hyökkäyspään pelaajat, Maximo Tolonen ja Jeremiah Streng. Joukkue matkusti Viroon neljän maan Baltic Cup-turnaukseen ja pelit siellä on torstaina 6.6. klo 18:00 Viroa vastaan, perjantaina 7.6. klo 15:00 Latviaa vastaan ja sunnuntaina 9.6. klo 13:00 Liettuaa vastaan. Ottelut toimivat näyttöpaikkoina vuotta vanhempien, U19-ikäluokan tuleviin otteluihin ja syksyllä Tanskassa pelattavaan U19 EM-karsintaturnaukseen.

SJK-väki toivottaa koko viisikolle onnea tuleviin otteluihin. SJK pelaa seuraavan kerran tiistaina 18.6. maajoukkuetauon jälkeen, kun se kohtaa vierasottelussa Helsingin IFK:n. Seuraava kotiottelu on maanantaina 1.7. klo 18:30, kun OmaSp Stadionilla pelataan SJK vs. FC Inter. Ottelun ennakkoliput SJK:n verkkokaupasta ja arkisin klo 9-16 SJK Shopista. Löydät kaikki SJK:n tulevat ottelut tästä linkistä.