123 456 7890

Viimeinen vieraspeli
Seinäjoen Jalkapallokerho pelaa huomenna lauantaina seuran historian ensimmäisen kauden viimeisen vierasottelunsa matkustaessaan kauden lyhimpään vierasmatsiinsa Vöyrille. Vastaan asettuu Norrvallan urheiluopiston tekonurmella isäntäjoukkue, Norrvalla FF.

Sarjataulukossa Kerho on seitsemäntenä saalistettuaan 34 pistettä. Viimeiset neljä ottelua ovat tuoneet hyvässä syysvireessä olleiden mustapaitojen plakkariin kymmenen pistettä maalierolla 12-1. Norrvalla FF puolestaan on pari pykälää ylempänä kerättyään 39 pistettä. Teoriassa Kerholla on siis mahdollisuus saada vielä joukkueiden välissä oleva FC YPA ja NFF kiinni voittamalla kaksi viimeistä otteluaan.

Ottelulla ei ole sen suurempaa merkitystä nousun tai putoamisen kannalta, mutta toki Kerhon pelaajisto haluaa vielä kohentaa sijoitusta sarjataulukossa.

Tulivoimaltaan Kerho on kuluvalla kaudella ollut lohkon toiseksi tehokkain. Vain sarjanousun varmistanut FC Kiisto on onnistunut maalinteossa kerran enemmän. NFF puolestaan on viimeistellyt 11 maalia vähemmän kuin 53 osumaa latonut SJK. Isäntäjoukkueen maaleista yli puolet ovat tehneet ulkomaanavut Andrei Shirobokov, Oleksandr Androschuk ja Maxim Oleinik, sekä Dmytro Voloshyn. Näistä Shirobokov on siirtynyt Tomas Nygå;rdin tavoin VIFK:n Ykkösessä pelaavaan joukkueeseen.

Kauden ensimmäisen kohtaamisen Seinäjoen Keskuskentällä vei nimiinsä Norrvalla FF, vaikka kotijoukkue dominoikin ottelua selkeästi. Vieraat saivat kuitenkin otteluun loistavan alun Andrei Shirobokovin iskettyä jo kuuden minuutin jälkeen. Kotijoukkue nousi kahdesti tasoihin nyt pelikiellossa olevan Henri Saranpään toimesta, mutta se ei riittänyt. alkeelliset puolustusvirheet tarjosivat vieraille sauman iskeä pelikellon ehdittyä jo 92. minuutille ja Shirobokov iskikin vieraille pelin kulun vastaisesti 3-2 -voittomaalin.

Kauden toiseksi viimeisestä ottelusta ovat Kerholta sivussa ainakin Urheilujoukoissa maataan puolustava Ville Pajula, pelikiellossa huilaava Henri Saranpää, nilkkavaivainen Tiitus Lehtinen, jalka- ja käsivaivainen Mikko Väänänen, käsivaivainen Jukka Ahola, sekä pahimmassa tapauksessa työpaikallaan opetushommissa reittään reväyttänyt kippari Jukka-Pekka Salminen. Sen sijaan viime viikolla vain reilun vartin KPV:ssa peliaikaa saanut Tommi Haanpää palaa Kerhon riveihin.

Ottelu alkaa Norrvallan urheiluopiston tekonurmella klo 15.00, eli tuntia alkuperäissuunnitelmaa aikaisemmin.op”