123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho kohtaa ensi lauantaina 16.3. klo 14.15 alkavassa ottelussa Ykköseen nousseen Tampereen Ilveksen. Ottelu pelataan Wallsport areenassa ja se on samalla harjoituskauden viimeinen kotiottelu.

Tämän jälkeen SJK pelaa vielä kolme vierasottelua ja sarjakausi alkaa niin ikään vierasottelulla 28.huhtikuuta. Ensi lauantain jälkeen edustusjoukkueen ottelua ei Seinäjoella näe ennen toukokuun 4. päivää, joilloin pelataan Ykkösen ensimmäinen kotiottelu Jouppilanvuoren kentällä.

Suomen cupin pettymyksen jälkeen SJK sopi nopealla aikataululla kaksi vierasottelua Veikkauslligan FF Jaroa ja Turun Palloseuraa vastaan.

Talvikauden loput treeniottelut:
La 16.03. klo 14.15 SJK – Ilves, Wallsport Areena, Seinäjoki
Pe 22.03. klo 18.15 FF Jaro – SJK, Tellushalli, Pietarsaari
Pe 05.04. klo xx.xx TPS – SJK, Kupittaa tekonurmi., Turku
La 13.04. klo xx.xx FC Haka – SJK, Saharan tekonurmi, Valkeakoski

Kapteeni Chris Cleaver Ilvestä vastaan nousukarsinnoissa 2011

Ilves Seinäjoelle lauantaina

Tampereen Ilves nousi viime kauden päätteeksi Ykköseen, voittamalla ensin ylivoimaisesti oman Kakkosen lohkonsa ja lopulta kaatamalla nousukarsinnoissa Å;bo IFK:n yhteismaalein 5-1. Ilves hävisi koko kaudella ainoastaan kerran.

Sitä ennen Ilves kaatui kaudella 2011 nousukarsinnoissa juuri SJK:ta vastaan, Kerhon voittaessa ensin vierasottelun maalein 2-1 ja toisessa osaottelussa kotikentällä maalein 2-0.

SJK ja Ilves ovat tuon lisäksi kohdanneet toisensa harjoitusottelussa viimeksi 13.3. 2010 ja tuolloin Janne Sallin kipparoima Ilves kaatui Wallsport areenalla 4-1 luvuin.

Tulevalle kaudelle Ilves on vahvistanut rivejään melkoisesti ja ennestään kovaan joukkueeseen liittyivät mm. Heikki Aho FF Jarosta, Antti Ojanperä ja Jonne Hjelm FC Hakasta sekä Ibrahim Köse FC Lahdesta.
Ilveksessa pelaavat myös kokeneet Toni Kallio, Jari Niemi ja Kalle Multanen.

Kova ja varmasti viihdyttävä peli on tulossa ja SJK saakin venyä parhaimpaansa jos mielii Ilveksen kaataa.
Joissain arvioissa Ilvestä povataan jopa nousukahinoihin tulevalla kaudella.

SJK kaatoi Ilveksen kaksiosaisissa nousukarsinnoissa yhteismaalein 4-1

Cup-pettymyksestä nousuun

Seinäjoen Jalkapallokerho koki suuren pettymyksen viime keskiviikkona, kun se hävisi Suomen cupin 3.kierroksen ottelussa Kakkosen Vasa IFK:lle Botniahallissa. Tuossa ottelussa VIFK puolusti hienosti koko joukkueen voimin ja SJK:n osana oli hakata päätä vaasalaisten puolustusmuuriin. Ja niinhän siinä kävi, että kun ei itse maalinteossa onnistuttu, pääsi VIFK iskemään ottelun ainokaisen rangaistuspotkusta.

SJK lähteekin nyt tuosta ottelusta sisuuntuneena lauantain Ilves peliin ja näyttämään kotiyleisölle että hyvää on luvassa vielä kauden aikana, vaikka cup-juna karahtikin ikävästi kiskoilta.

Suomen Cupin ottelussa SJK ei päässyt peluuttamaan vielä kaikkia sopimuspelaajiaan, sillä osan siirtopaperit ovat vielä kansainvälisen jalkapalloliiton käsittelyssä. Cupin ottelusta sivussa olivat ainakin virolainen Stanislav Goldberg, ruotsalainen maalivahti Joakim Jans ja serbitoppari Pavle Milosavljevic. Kaikki ovat käytettävissä lauantaina. Myös SJK treeneissä mukana testipelaajina olevat Juuso Aalto, Juuso Simpanen ja virolainen maalivahti Mihkel Aksalu eivät olleet mukana, mutta kaikki ovat jälleen käytettävissä viikonloppuna.
Muista sopimuspelaajista Toni Lehtinen ja Luis Fernando olivat sivussa loukkaantumisten takia, mutta Lehtisen saattaa olla jo pelikunnossa Ilvestä vastaan lauantaina.

Tämän ottelun lisäksi SJK siis pääsee vielä haastamaan talven aikana Veikkausliigajoukkueita, mutta nuo ottelut pelataan vieraskentillä. Kotikentällä SJK:ta pääsee lauantain jälkeen näkemään vasta Ykkösessä toukokuussa. Eli melkein kahden kuukauden päästä.

Kannattaa lähteä nyt Wallsportiin katsomaan miten SJK onnistuu kipuamaan yli pettymyksen.

SJK – Ilves lauantaina 16.3. klo 14.15, Wallsport Areenassa. Yläkerran pubi palvelee janoisia ja kahviopalvelut kaiken ikäisiä alakerrassa.
Liput 5 euroa, SJK kausikorteilla ja kannattajakorteilla pääsee ilmaiseksi. Samoin lapset alle 12 vuotiaaat ja sotaveteraanit ovat aina kunniavieraita.

Tervetuloa viihtymään Wallsportiin!

Lauantain ottelu Ilvestä vastaan on talvikauden viimeinen kotiottelu Wallsportissa