123 456 7890

SJK on tehnyt viiden junioripelaajan kanssa kahden vuoden sopimuksen. Matti Lähde, Aleksi Pöntinen, Joonas Lepistö, Aatu Kujanpää ja Nicolas Kotamäki, ovat kaikki Suomen poikamaajoukkueissa tai piirijoukkueissa esiintyneitä lupauksia. Nyt solmitut sopimukset kattavat kauden 2017 loppuun.

SJK-junioreiden kasvatti Matti Lähde on vuonna 1998 syntynyt puolustaja tai keskikenttäpelaaja, joka on esiintynyt useampaan kertaan poikamaajoukkueissa.

Lapuan Virkiän paidassa Kolmosessa viime kaudella maaleja takonut hyökkääjä Aleksi Pöntinen on syntynyt vuonna 1999 ja hän on Virkiän lisäksi edustanut Sepsi-78:aa, VPS-junioreita, SJK-junioreita ja FF Jaroa. Pöntinen teki viime kaudella Virkiässä peräti neljä hattutemppua.

Joonas Lepistö on syntynyt vuonna 1998 syntynyt hyökkääjä ja hän on SJK-junioreiden kasvatti. Lepistö pelasi viime kaudella Kerho 07:n riveissä Kakkosta 10 ottelua ja teki yhden maalin. Lepistö teki tällä kaudella Liigacup-debyyttinsä VPS:ää vastaan.

Aatu Kujanpää on keskikenttäpelaaja ja hän on parhaillaan Suomen U18-maajoukkueen mukana. Lapualta Seinäjoellle junioreihin siirtynyt Kujanpää on syntynyt vuonna 1998 ja hänet valittiin viime kaudella SJK-junioreiden vuoden junioripelaajaksi. Kujanpää pelasi viime kaudella Kakkosessa Kerho 07:n riveissä neljä ottelua. Tällä kaudella hän teki Liigacup-debyyttinsä KuPSia vastaan ja sai peliaikaa myös RoPSia vastaan.

SJK-junioreiden Nicolas Kotamäki on laitapuolustaja, joka on syntynyt vuonna 1997. Viime kaudella Kotamäki pelasi kuusi ottelua Kerho 07:ssa Kakkosessa.

Matti Lähde SJK paidassa JJK:ta vastaan tämän vuoden tammikuussa. Joonas Lepistö taustalla vaihtopenkillä.