123 456 7890

Vieraita Vuosaaresta

Seinäjoen Jalkapallokerho kohtaa ensimmäistä kertaa historiansa aikana itähelsinkiläisen FC Viikingit Vuosaaresta joukkueiden iskiessä vastakkain lauantain harjoitusottelussa.

Kahdelle Kerhon edustusjoukkueen jäsenelle seura on kuitenkin varsin tuttu, sillä loukkaantumisen takia sivussa oleva veskari, Luis Fernando, edusti seuraa vuosien ajan niin Veikkausliigassa kuin Ykkösessäkin. Myös huoltaja Pekka Lehtinen on kai ihan virallisestikin “viikkareiden” kasvatteja.

Kerho lähtee otteluun ilman maanantaina polven kuvaukseen menevää Richard Dormania, akillejännettään parantelevaa Christian Sundia, penikkataudista kärsivää Daniel Caumoa ja jalkapöytäänsä parantelevaa Teemu Penninkangasta.

Sen sijaan AC Oulua vastaan huilinut kippari Chris Cleaver palaa huomenna kehiin.

– Luvassa on varmasti sellainen vastustaja, joka on ensi kesänä Ykkösen top vitosessa, eli kova matsi on taatusti tulossa, povaa Kerhon valmentaja Christoffer Kloo.

Kovin paljon tietoa ei Kerholla vastustajasta ole. Tosin kaksi entistä seinäjokelaista, Toni Korkeakunnas ja Jani Honkavaara, ovat toimineet seurassa valmentajina, mutta tuolla perimätiedolla ei järin pitkälle taivalleta.

Yksi kaveri, jota ehdottomasti kannattaa seurata on vieraiden maaliahne Ville Salmikivi, joka voitti kaudella 2011 Ykkösen maalikuninkuuden.

Ottelu alkaa Wallsportissa klo 14.30. Tervetuloa.