123 456 7890

Lupaava keskikenttäpelaaja Vertti Hänninen siirtyy Rovaniemen Palloseurasta Seinäjoen Jalkapallokerhon riveihin pitkällä sopimuksella. Seurat pääsivät sopimukseen siirrosta viime kauden päätteeksi ja 19-vuotias Hänninen on vapaa edustamaan SJK:a alkavissa kilpailuissa.

Kajaanissa syntynyt, ja kymmenvuotiaana Rovaniemelle muuttanut Hänninen, nousi RoPS:n edustusjoukkueen miehistöön, pelattuaan vielä viime kaudella Kakkosta Rovaniemi Football Academyn riveissä. Tällä kaudella syntyi 33:ssa Ykkösen ja Suomen Cupin pelissä peräti 10 maalia ja 5 maaliin johtanutta syöttöä. Lisäksi Hänninen sai kutsun Suomen U20-maajoukkueeseen, ja teki debyytin Ruotsia vastaan marraskuussa. Keskikentän keskustassa viihtyvän Hännisen viime kautta RoPS:ssa voidaan siten pitää läpimurtona.

Tämä on seuraava steppi urallani ja samalla iso haaste. On myös mahtava päästä yhteen Suomen suurimmista jalkapalloseuroista, sanoo SJK:n uusi keskikenttäpelaaja Vertti Hänninen.

Tavoite on ensin murtautua edustusjoukkueeseen ja saada siellä peliaikaa, sekä siitä aina eteenpäin. Lopulta maailmalle asti, päättää Hänninen.

Olemme erittäin iloisia ja innoissamme, että olemme saaneet houkuteltua Vertin meidän mukaamme. Hän on pelaaja, jolla on erittäin hyvät uramahdollisuudet edessään. Olemme myös kiitollisia, että hän luottaa meihin, että pystymme SJK:ssa kehittämään hänen kykyjään sekä auttamaan häntä saavuttamaan hänen potentiaalinsa, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquin Gomez.

Tiedän myös, että SJK on seurannut häntä jo pitkään, viime keväästä alkaen, ja myös minä seurasin häntä viime kaudella. Olen varma, että näin on tehnyt myös moni muukin seura Suomessa, ja kaikki ovat huomanneet hänen esityksensä Ykkösessä. Siksi olenkin erittäin tyytyväinen, että hän on nyt täällä, ja toivon, että hän pystyy kehittymään täällä vielä entisestään siitä mitä hän teki viime kaudella RoPS:n kanssa. Jos näin käy, olen erittäin onnellinen, päättää Gomez.

SJK:n ensimmäinen harjoitusottelu pelataan 8.tammikuuta ja samalla järjestetään kannattajatapaaminen kaikille vuoden loppuun mennessä kausikortin kaudelle 2022 hankkineille. SJK:n kausikortit ovat myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä uudessa Torikeskuksen SJK Storessa.