123 456 7890

SJK:n 21-vuotias keskikenttäpelaaja Vertti Hänninen, siirtyy loppukauden mittaisella lainasopimuksella Liettuan pääsarjaan, SJK:n yhteistyöseura FC Džiugasin riveihin. SJK haluaa keskikentän keskustassa pelaavalle Hänniselle peliaikaa pääsarjatasolla. Samassa seurassa pelaa myös SJK:n omistama nuori brasilialainen Vinicius Ribeiro, joka on seuran tehotilaston kärjessä neljällä maalilla ja yhdellä syötöllä.

Liettuaan jo viim viikolla matkannut Hänninen on pelikelpoinen ensi lauantaina, kun FC Džiugas kohtaa FC Hegelmannin pääsarjan kotiottelussa. Liettuassa siirtoikkuna aukesi 1.7. SJK toivottaa valtavasti onnea matkaan Hänniselle Liettuaan.

Kuvassa Vertti Hänninen ja FC Džiugasin Toimitusjohtaja Martynas Armalis.

Juuri kesäkuussa 21 vuotta täyttänyt Vertti Hänninen on RoPS:n kasvatti, ja siirtyi Seinäjoelle tammikuussa 2022. Kuluvalla kaudella Hänninen on pelannut SJK:n mukana kahdessa Veikkausliigan ottelussa, ja kahdessa Suomen Cupin ottelussa. Liigacupissa talvella pelejä tuli kolme ja niissä myös yksi maali Ilveksen verkkoon. SJK:n lisäksi Hänninen pelasi yhden ottelun Ykkösessä SJK Akatemian mukana.