123 456 7890

Veikkausliigan otteluohjelmaan on jouduttu tekemään muutamia muutoksia, johtuen parista ensimmäisen kierroksen ottelun siirtymisestä, TV-lähetyksistä ja Suomen Cupin otteluista.
SJK:n kohdalla tämä koskee kahta ottelua, molemmat kotiotteluita.

Kotiottelu SJK – HIFK, joka pelataan sunnuntaina 3.5. on siirretty alkavaksi tuntia aiemmin, eli uusi alkamisaika on klo 16.00. Siirto johtuu YLE:n Jalkapallokierroksesta. Toinen siirto osuu alunperin 26.4. pelattavaksi merkittyyn SJK – KuPS otteluun. Koska KuPS:n avauskierroksen vierasottelu Ilvestä vastaan siirtyy ja on mahdollista että KuPS pelaa 26.4. Suomen Cupin puolivälierässä, on tuo ottelu siirretty pelattavaksi keskiviikkona 26.8. klo 18.30.

Muita siirroksia ei SJK:lle ole tullut. SJK:n koko otteluohjelma löytyy SJK:n nettisivujen otteluohjelma osiosta ja alla olevassa kuvassa on kaikki SJK:n kotiottelut uuden aikataulun mukaisesti.

SJK aloittaa Veikkausliigan ensi sunnuntaina 12.4. klo 17.00 pelattavalla FC Inter – SJK ottelulla. Ensimmäinen kotiottelu on SJK – RoPS sunnuntaina 19.4. klo 16.00 ja tuo ottelu pelataan Jouppilanvuoren tekonurmella.