123 456 7890

Värikäs voitto Espoosta
FC Honka – SJK 1-3 (1-1)
28 min 1-0 Honka (rp)
37 min 1-1 Akseli Metsä-Ketelä
90 min 1-2 Sami Viljanen
93 min 1-3 Teemu Pennikangas

Seinäjoen Jalkapallokerhon A-juniorit hakivat arvokkaat kolme pistettä Espoosta kaadettuaan FC Hongan Otaniemen nurmella erittäin värikkäiden vaiheiden jälkeen.

Ottelun ensimmäisen puoliajan Max Peltosen ja Jorma Tuohisaaren suojatit olivat vastaanottavina osapuolina. Turpiin tuli ja oltiin pehmeitä. Toiselle puoliajalle tahti muuttui.

– Oli mahtavaa nähdä, että jätkiltä löytyy luonnetta. Sinne mentiin kuin katutappeluun. Ei se kyllä kaunista ollut, mutta ehkä värikästä. Saatiin kuusi korttia ja varmasti aiheesta, naurahti Max Peltonen ottelun jälkeen.

FC Honka meni ottelussa johtoon rankkarista, jonka isännät saivat Tommi Kukilan myöhästyttyä liukkarissaan.

– Kyllä se pilkku oli, ei siinä mitään. Onneksi päästiin tasoihin melko nopeasti, Peltonen jutteli.

Tasoitus tuli Akseli Metsä-Ketelän toimesta. “Aku” tulitti pallon hienosti alakulmaan n. 20-25 metristä ja näin tauolle lähdettiin tasanumeroissa.

Toiselle puoliajalle Kerho tuli ryminällä. Silti johtomaalia jouduttiin odottamaan peliajan viimeiselle minuutille saakka. Jo ennen vieraiden johtomaalia FC Hongan kovinkin lämpöisenä käynyt pelaajisto harveni homottelun myötä. Suora punainen pisti kotijoukkueen alivoimalla ottelun 70. minuutin tienoilla.

Aleksi Ahde antoi hyvän keskityksen vasemmalta keskikentältä ja Sami Viljanen oli paikalla laukoen pallon ilmasta maalin kattoon.

Vierasjoukkue ei kuitenkaan tyytynyt tuohon Viljasen voittomaaliin, vaan lisäajan kolmannella minuutilla Aleksi Ahde oli jälleen rakentamassa tilannetta. Tällä kertaa syöttö löysi Teemu Penninkankaan, joka ohitti puolustajan ja laukoi syyskierroksen kuudennen osumansa sinetöiden voiton.

– Voitto oli kyllä maukas. Nyt ollaan hyvässä vauhdissa ja seuraavaksi lähdetään kiusaamaan FC Interiä. Sääli, että Veli-Pekka Pajula telottiin melko pahasti, lisäsi Peltonen.

Kerho on pelannut neljä ottelua, joista tilillä on nyt kolme voittoa ja tasapeli. FC Honka puolestaan vaeltaa varjojen mailla saatuaan syksyn kolmesta ensimmäisestä pelistä tililleen vain yhden pisteen.

Voittonsa turvin Kerho on sarjan kärkiryhmässä neljäntenä.

SJK: Tuomas Karjanlahti, Eero Rantanen (70. Erno Ruismäki, v), Henri Huilla, Tommi Kukila (v), Roope Takala (v), Sami Viljanen (v), Aleksi Ahde (v), Veli-Pekka Pajula (90. Tuomas Kallionpää), Teemu Penninkangas, Eetu Takala (v) (85. Pekka Rousu), Akseli Metsä-Ketelä