123 456 7890

SJK palasi juhannuksen jälkeen harjoituksiin, ja aloitti valmistautumisen ensi viikon europeliin. SJK kohtaa FC Floran kaksiosaisessa UEFA Europa Conference Leaguen ensimmäisen kierroksen otteluparissa, ja ensimmäinen osa pelataan torstaina 7.7. klo 19:00 Tallinnan A.Le Coq Arenalla. Toinen osa on Seinäjoella torstaina 14.7. klo 19:00. Liput kotipeliin on jo myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Storessa.

On mahtava palata takaisin pienen juhannustauon jälkeen. Kaikille teki hyvää pari täysin vapaata päivää. Ja tämä on meille erittäin hienoa aikaa. Voimme hetkeksi jättää sarjan pois ajatuksista, ja nauttia näistä kymmenestä päivästä europelin ja sen valmistautumisen kanssa. On erittäin harvinaista, että pääsee urallaan tilanteeseen, jossa voi tehdä seurahistoriaa. Ja meille se on nyt mahdollista, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez, ja viittaa historian tekemisellä siihen, että SJK ei ole vielä koskaan voittanut yhtään ottelua eurokentillä.

Me harjoittelemme nyt täysin luonnonnurmella, jotta olemme tottuneita siihen, kun pelaamme luonnonnurmella Tallinnassa. Säät suosivat meitä tämän kanssa myös mahtavasti, ja kaikki on sujunut tähän mennessä erinomaisesti.

Ensin alkuun me keskitymme itseemme, ja käymme läpi pelejä, joita olemme viimeksi pelanneet. Otamme niistä hyviä asioita mukaan, ja kehitämme niitä, mitä missä on kehitettävää. Ja huomenna alamme ottamaan mukaan asioita vastustajasta. Lähestymme tätä alue kerrallaan, ja lisäämme joukkueelle tiedon määrää vastustajasta tapaamisissa ja viikon harjoituksissa. Viikonlopun jälkeen viimeiset päivät ovat sitten valmistautumista henkisesti ja fyysisesti siihen, että olemme valmiita matkustamaan Viroon ja valmiita torstaina, kun peli alkaa, kertoo Gómez valmistautumisen ohjelmasta.

SJK matkustaa Tallinnaan jo tiistaina 5.7. ja harjoittelee ottelustadionilla keskiviikkona 6.7. Tallinnassa SJK tapaa myös mediaa ja SJK:n somekanaville sekä nettisivuille tulee haastatteluja, videoita ja juttuja ensi viikon reissusta.

Tallinnaan lähdössä SJK-kannattajia

Tallinnassa 7.7. klo 19:00 pelattavaan FC Flora – SJK vierasotteluun Tallinnan A.Le Coq Arenalle, lähtee Seinäjoelta kuljetukset kaikelle SJK-väelle, ja järjestäjänä on SJK sekä yhteistyökumppani Härmän Liikenne.

Bussimatka sisältää majoitukset Tallink Spa & Conference hotellissa, kahden hengen huoneissa, sekä hotelliaamiaisen perjantaina 8.7. Lisäksi matka sisältää kaikki lauttamatkat, bussimatkat Seinäjoelta Helsinkiin ja takaisin, sekä kuljetukset Tallinnassa paikanpäällä. Lisäksi hintaan sisältyy ottelulippu SJK:n kannattajille varatulla alueella. Matkaan lähdetään Seinäjoelta, OmaSp Stadionilta klo 6.00 torstaiaamuna 7.7. ja paluu on perjantaina 8.7. illalla. Lautta lähtee Helsingistä torstaina klo 13:30 ja palaa Helsinkiin perjantaina 15:30.

Mukaan voi ilmoittautua vielä 1.7. ja matkan hinta on aikuisilta 229 €. Alle 12-vuotiaat lapset voivat lähteä reissuun 175 € hinnalla, kahden aikuisen kanssa, ja majoittua hotellissa lisävuoteeseen. Matkaan voi lähteä mukaan myös Helsingistä suoraan, kunhan ilmoittaa asiasta etukäteen ilmoittautuessa. Matkavaraukset ja lisätiedot  suoraan Härmän Liikenteelle 1.7. mennessä: Iina Peura, puh. 050 – 333 3345 tai sähköpostitse: iina.peura@harmanliikenne.fi. Huomioithan, että matkalle tarvitaan voimassa oleva passi tai EU-henkilökortti.

Jos matkustat omin neuvoin Tallinnaan, niin olethan yhteydessä SJK:n Supporters Liaison Officer (SLO) Lari Paskiin etukäteen, jotta pystymme varmistamaan vieraskannattajien palvelut ja otteluliput paikan päällä Tallinnassa. Sähköposti: lari.paski@sjk.fi. Myös tiedustelut tapahtuman järjestelyistä ja muu apu SLO:n kautta.

Kotipelissä tapahtumaa ennen ottelua tapahtuma-areenalla

Seinäjoella pelattava 2. osa alkaa torstaina 14.7. klo 19:00 ja OmaSp Stadionilla alkaa pre-game-bileet tapahtuma-areenalla vähintään kahta tuntia ennen ottelua. Näistä tiedotetaan tarkemmin lisää myöhemmmin. Joka tapauksessa Seinäjoella on samana päivänä alkava Vauhtiajot-tapahtuma, joten ottelun jälkeen juhlaa riittää kaupungilla.

Liput kotiotteluun myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Storessa Torikeskuksella. Huomioithan, että SJK:n kausikorteilla ei pääse suoraan otteluun, mutta kausikorttilaiset saa liput alennuksella.

Toisella kierroksella vastassa Norjan Lillestrøm

FC Flora – SJK otteluparin voittaja kahden ottelun yhteistuloksella, saa vastaansa UEFA Europe Conference Leaguen toisella kierroksella Norjan pääsarjaa johtavan Lillestrømin. Jos SJK voittaa ja tiputtaa FC Floran jatkossa, kohtaa se Lillestrømin Seinäjoella heti torstaina 21.7. ja 2. osa pelattaisiin Norjassa torstaina 28.7. Lillestrømissä pelaa suomalainen Kaan Kairinen.

FC Flora – SJK otteluparin välissä, SJK pelaa myös Veikkausliigaa, ja kohtaa sunnuntaina 10.7. klo 16:00 OmaSp Stadionilla FC Hongan. Myös tuon ottelun liput ovat jo myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Storessa. SJK Store palvelee Seinäjoen Torikeskuksella arkisin klo 9-16 ja lauantaisin 10-5. Kaikki SJK:n tulevat ottelut löydät SJK:n nettisivujen Otteluohjelmista.