123 456 7890

SJK:n nuori keskikenttäpelaaja Valentín Gasc on solminut seuran kanssa uuden pelaajasopimuksen, joka korvaa aiemman voimassa olevan sopimuksen. Uusi sopimus kattaa myös ensi kauden loppuun ja sopimuksessa on optio kaudesta 2025. 22-vuotias argentiinalainen on pelannut SJK Akatemiassa Kakkosessa ja Ykkösessä kaudesta 2021 lähtien, nousten mukaan pysyvästi SJK:n edustukseen täksi kaudeksi. Debyytti Veikkausliigassa syntyi viime kaudella, ja nyt keskiviikkona pelatussa Veikkausliigan avausottelussa, Gasc aloitti ensimmäistä kertaa Veikkausliigaottelun avauskokoonpanossa, ollen yksi kentän parhaimpia ottelun päätyttyä.

Olen todellakin onnellinen, että voin jatkaa tässä seurassa, jota pidän jo toisena kotinani, sanoo Valentín Gasc heti aluksi.

Jo ensimmäisestä päivästä lähtien Seinäjoella, on unelmani ollut pelata edustusjoukkueessa. Minulla oli hyviä aikoja SJK Akatemiassa, missä pelasin mielestäni hyvin ja tein kovasti töitä tullakseni siksi pelaajaksi, joka nyt olen. Siksi onkin aivan uskomattoman hienoa olla nyt osa tätä joukkuetta. Tämä on minulle kuin perhe, Gasc jatkaa.

Asumme täällä vaimoni kanssa, ja myös hän on erittäin onnellinen täällä ja tässä kaupungissa. Ja hänen onnensa tuo minulle mielenrauhaa ja lisää onnea. 

Seuraavaksi haluan tuoda iloa SJK-kannattajille. Tiedämme, että voimme saavuttaa isoja asioita, ja se tehdään vain siten, että annamme joka päivä parhaamme. Se on myös minun tavoitteeni, Gasc päättää.

SJK:n valmennusjohdossa ollaan myös erittäin tyytyväisiä Gascin jatkoon ja kehitykseen.

Tietenkin olemme erittäin tyytyväisiä, että hän haluaa jatkaa täällä meidän kanssamme ja luottaa meidän käsiin tulevaisuutensa, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez. 

Hän on tullut tänne toiselta puolelta maapalloa, mutta ollut täällä jo muutaman vuoden. Sinä aikana Gasc on tehnyt kaiken mahdollisen kehittyäkseen joka päivä hieman enemmän. Hän on pelannut täällä kaikilla mahdollisilla tasoilla, Kakkosessa, Ykkösessä ja nyt Veikkausliigassa, kehittyen koko ajan todella hienosti. 

Meillä on kovat odotukset hänen varalleen tulevaisuudessa, ja olemme todella tyytyväisiä, että hän luottaa meidän olevan oikea paikka kehitykselleen, Gómez sanoo lopuksi.

Gasc pelasi erinomaisen ottelun FC Hakaa vastaan Veikkausliigakauden avausottelussa SJK:n keskikentällä.

9. lokakuuta vuonna 2000 Argentiinan Temperleyssä syntynyt Valentín Román Gasc, siirtyi Seinäjoelle kaudeksi 2021 vain 20-vuotiaana ja uransa hän on aloittanut kotimaassaan Buenos Airesin alueelta tulevan Atletico Lanúsin riveissä. Lanúsissa hän pelasi seuran U20-joukkueen mukana Argentiinan nuorten pääsarjaa ja Lanúsista hän myös siirtyi Suomeen ja SJK Akatemiaan. Nyt Gascilla on menossa Suomessa kolmas kautensa, ja hän on pelannut ensin SJK Akatemian mukana kaudella 2021 Kakkosessa 22 ottelua ja tehnyt niissä neljä maalia. Viime kaudella 2022 Gasc pelasi SJK Akatemian mukana Ykkösessä yhteensä 17 ottelua ja teki niissä 6 maalia ja antoi 3 maaliin johtanutta syöttöä. Gas nousi myös SJK:n edustusjoukkueen harjoitusrinkiin ja pelasi Veikkausliigassa kuudessa ottelussa. Viime talvena hänet nostettiin pysyvästi SJK:n edustusjoukkueen mukaan. Gasc on myös pelannut urallaan Argentiinan U17-maajoukkueessa kahdessa ikäluokan Etelä-Amerikan mestaruusturnauksen ottelussa. Nyt solmittu sopimus pitää Gascin SJK:ssa ainakin kauden 2024 loppuun ja sopimuksessa on optio kaudesta 2025.

SJK pelaa seuraavan kerran ensi viikon lauantaina 15.4. klo 17:00, kun se kohtaa Veikkausliigan vierasottelussa FC Hongan. Tuo ottelu pelataan poikkeuksellisesti Espoon sijasta Vantaan Myyrmäen Jalkapallostadionilla, kun Espoossa ei kenttä ole vielä talven jäljiltä kunnossa. SJK:n seuraava kotiottelu on lauantaina 22.4. klo 17:00 ja silloin OmaSp Stadionille saapuu vieraaksi FC Lahti. Löydät kaikki tulevat ottelut SJK:n nettisivujen otteluohjelmista ja liput sekä kausikortit myynnissä Ticketmasterin kanavissa.