123 456 7890

SJK-pelaajat Matias Vainionpää, Daniel Håkans ja Pyry Hannola, on valittu Suomen U21-maajoukkueeseen, joka kohtaa EM-karsinnoissa Viron ja Kroatian syyskuun alussa.

Kolmikko on esiintynyt edukseen SJK:n edustusjoukkueessa Veikkausliigassa ja kaikki ovat jo olleet aiemminkin Pikkuhuuhkajien mukana. Heidän lisäkseen SJK Akatemian Oskari Väistö nimettiin Suomen U17-maajoukkueeseen, joka kohtaa Islannin tuplamaaottelussa maajoukkuetauollla.

SJK-väki onnittelee lämpimästi koko nelikkoa maajoukkuevalinnoista.

Suomen U21-maajoukkueen päävalmentaja Juha Malinen nimesi joukkueensa EM-karsintojen avausotteluihin. Suomen kanssa samassa lohkossa pelaa Viron ja Kroatian lisäksi Norja, Itävalta ja Azerbaidzhan, ja EM-lopputurnaukseen lohkosta pääsee suoraan lohkovoittaja sekä kaikkien lohkojen paras lohkokakkonen. Muut lohkokakkoset karsivat neljästä kisapaikasta syksyllä 2022.

Pikkuhuuhkajat kohtaavat Viron EM-karsintojen avauksessa vieraskentällä perjantaina 3. syyskuuta klo 19:00 ja Oulussa 7.9. klo 18:00 Kroatian.

Suomen U17-pojat kohtaavat Islannin 25.8. kello 18.00 ja 27.8. kello 14.00. Mahdollista on, että myös muita SJK-pelaajia nimetään vielä poikamaajoukkueisiin, sillä joukkueita täydennetään myöhemmin 2-4:llä pelaajalla. U17-maajoukkueen päävalmentajana toimii Erkka V. Lehtola.

SJK kohtaa vielä ennen maajoukkuetaukoa Veikkausliigan kotiottelussa OmaSp Stadionilla FC Hakan perjantaina 27.8. klo 18.30. Löydät SJK:n otteluohjelman tästä.