123 456 7890

Vain voitto riittää
TP-Seinäjoen B-juniorit matkaavat sunnuntaina Jyväskylään kohtaamaan sarjassa kolmantena olevan Jyväskylän Jalkapalloklubin, jolla on edelleen mahdollisuus taistella noususta SM-sarjaan juuri vierasjoukkueen ja viikolla VIFK:n kaataneen GBK:n kanssa.

Panokset ottelussa ovat kovat, sillä kummallekin joukkueelle unelman elossa pitäminen vaatii voittoa. Tasapeli ei tee kummallekaan hyvää, sillä silloin GBK:lla on sauma nousta kahdella voitolla jäljellä olevista kahdesta ottelusta.

Tällä hetkellä valttikortit ovat TP-Seinäjoen kädessä, sillä joukkue johtaa sarjaa yhdeksän kierroksen jälkeen menetettyään vain kaksi pinnaa tasapelillä VIFK:n vieraana. JJK puolestaan on hävinnyt GBK:lle ja pelannut tasan paikallisvastustaja FC Blackbirdin kanssa. Kakkoseana sarjassa oleva GBK puolestaan on menettänyt pisteitä vain tappiolla TP-Seinäjoelle.

Kävipä sunnuntain muovilla pelattavassa ottelussa miten tahansa, voidaan hyvällä syyllä väittää keväästä rajustikin nuorentuneen TP-Seinäjoen pelanneen ihan mukavan syyskierroksen Ykkösessä. Valmentaja Tomasz Arceusz on saanut etenkin puolustuspelin siihen kuosiin, että maalinteko oranssinuttuisten verkkoon on melko hankalaa.

Valmentaja Tomasz Arceusz saa Jyväskylään mukaansa melkolailla hyvän nipun, vaikka myös muut organisaation joukkueet ovat tulessa samaan aikaan.

Maalintekovoimaa joukkueesta on löytynyt todella hyvin ja laajalta rintamalta. Syyskierroksen myötä Akseli Metsä-Ketelä on ollut todella vahvassa vireessä, mutta myös Henri Huilla on topparin tontiltaan noussut heiluttamaan verkkoa aika tiiviiseen tahtiin. Joonas Kuivalainen ja Veli-Pekka Pajula kuuluvat myös onnistujien joukkoon.

Mikäli TP-Seinäjoki pelaa kuten syyskierroksen aiemmissa otteluissa, pystyy joukkue mitä suurimmalla todennäköisyydellä pitämään Tuomas Karjanlahden vartioiman maalin puhtaana. Karjanlahti on torjunut nollat kaikissa pelaamissaan kahdeksassa ottelussa tähän mennessä! Huikea saavutus nuorukaiselta, mutta toki apuna on ollut koko joukkueen tiivis puolustaminen.

Ottelu alkaa Jyväskylässä klo 15.00 sunnuntaina.